Emereka Aşiretinin Acı Günü

Haci Abdulkadir Karaboğa Vefat Etti

Gündem 20.06.2018 14:58:29 0
Emereka Aşiretinin Acı Günü
Bölgede etkin olan emereka aşiretinin önemli şahsiyetlerinden Hacı Abdulkadir Karaboğa vefat etti
Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle uzun süreden beri Ankara Gazi Hastanesi´nde tedavi gören Karaboğa Şirketler Gurubu kurucu ortağı ve yönetim kurulu üyesi Abdülkadir Karaboğa 59 yaşında vefat etti.
 
 
Mardin Organize Sanayi Bölgesi´nde gıda üretimi üzerine faaliyetlerini sürdüren Karaboğa Şirketler Gurubu Başkanı ve GÜNSİAD yüksek istişare kurulu üyesi İşadamı Bedrettin Karaboğa´nın kardeşi de olan Abdulkadir Karaboğa, yaşam destek makinesine bağlı olarak sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybetti.
 
Uzun süreden beri Ankara Gazi Hastanesi´nde Karaciğer Kanseri teşhisi nedeniyle tedavisine devam edilen ve yaklaşık 20 günden beride yaşam destek ünitesinde makineye bağlı olarak yaşamını sürdüren İşadamı Abdulkadir Karaboğa, gece yarısı vefat etti.
 
İşadamı Bedrettin Karaboğa, vefat eden kardeşinin derin üzüntüsü içerisinde olduğunu vefat eden kardeşi Abdulkadir Karaboğa´nın Ankara´dan hava yoluyla önce Diyarbakır´a ardından Saat 15:00 gibi de Kızıltepe´ye bağlı Geçit Köyünde (Amuarban) defnedileceğini söyledi.
 
Mardin Yurt Haber Gazetesi olarak Merhum Abdulkadir Karaboğa´ya Allah´tan rahmet, geride kalan aile fertleri ve dostlarına başsağlığı ve sabr-ı cemil diliyoruz.

Anahtar Kelimeler: Emereka Aşiretinin Günü