En lezzetli makarnayı yapmak için yarıştılar

Movapark Alışveriş ve Yaşam merkezinde “ Badella ile Lezzetimi Arıyorum” yarışması 31 Ekim 2020 tarihinde Movapark 1.katta ziyaretçilerini ağırladı.

Yaşam 2.11.2020 09:11:00 0
En lezzetli makarnayı yapmak için yarıştılar

Renkli etkinlikleri ile her yaş grubunu misafir eden Movapark AVM, ziyaretçileri için sürpriz dolu yarışmalar hazırlamaya devam ediyor.


Badella Makarna katkılarıyla, ziyaretçileri için lezzetli bir yarışma hazırlayan Movapark AVM, günü keyif dolu anlarla tamamladı. Radyo Zergan moderatörlüğünde “Badella ile Lezzetimi Arıyorum” yarışması ilgi ile karşılandı. En lezzetli ve görüntü şöleni ile dolu makarnayı sunan yarışmacılar dereceye girmek için yarıştılar. Aileleri, arkadaşları ile alışveriş merkezimizi ziyaret eden misafirlerimiz Movapark’ta unutulmaz anılar biriktirdiler. Bölgenin başarılı aşçı ve şeflerinin jüri üyeliğinde değerlendirilen yarışmada dereceye giren misafirlerimiz Badella Makarna’dan istediği menü ile ödüllendirildiler.

Mardin’in ilk alışveriş ve yaşam merkezi Movapark AVM heyecan ve eğlence dolu etkinlikleri ile renk katmaya devam ediyor.