Ercan Kayabaşı, Zeynelabidin Mahallesi vatandaşlarıyla bir araya geldi

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, Zeynelabidin Mahalle Muhtarı Hurşit Elçeoğlu ve mahallede ikamet eden vatandaşlardan oluşan heyeti, belediye başkanlığında ağırladı.

Gündem 31.05.2022 09:42:00 0
Ercan Kayabaşı,  Zeynelabidin Mahallesi vatandaşlarıyla bir araya geldi

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, Zeynelabidin Mahalle Muhtarı Hurşit Elçeoğlu ve mahallede ikamet eden değerli vatandaşlarımızdan oluşan heyeti, Belediye Başkanlığında ağırladı.

Belediye'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Belediye Toplantı Salonunda vatandaşlarımızı kabul eden Sayın Kayabaşı, Muhtar Elçeoğlu ve vatandaşlarımızın mahalleleri ile talepleri/önerilerini dinledi.

Vatandaşlarımızı tek tek dinleyen Sayın Kayabaşı daha sonra yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Mardin Valimiz/Büyükşehir Belediye Başkan V. Sayın Mahmut Demirtaş öncülüğünde Nusaybin’de birçok proje hayata geçirdiklerini ifade eden Sayın Kayabaşı: “Kaymakamlık ve Belediye olarak hem gönlümüz hem de kapılarımızı sonuna kadar vatandaşlarımıza açtık” dedi.

Vatandaşlarımızın her türlü sorunu ve talebini yerine getirmenin görevleri olduğunu ve Nusaybin’de hizmetkâr olduklarını ifade eden Sayın Kayabaşı, asfalt yama çalışmalarına başladıklarını ve bir buçuk ay içerisinde tüm Nusaybin’de alt ve üst yapı çalışmalarından kaynaklı hiçbir caddenin kalmayacağı sözünü verdi.

Zeynelabidin Mahallesi Muhtarı Elçeoğlu ve değerli vatandaşlarımız, hizmetlerinden dolayı Sayın Kayabaşı’na teşekkür ettiler.