Eski futbolcu Metin Can Yücesoy toprağa verildi

Eski takım arkadaşları ile pazar günü top oynadığı sahada kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Kızıltepe Barış spor, Kızıltepespor ve Mardinspor’un eski futbolcularından Metin Can Yücesoy dualar eşliğinde toprağa verildi.

Spor 27.02.2024 09:26:00 0
Eski futbolcu Metin Can Yücesoy toprağa verildi

Pazar günü Kızıltepe şehir stadında eski futbolcu arkadaşları ile oynadığı çift kale maçında geçirdiği kalp krizi sonucu 59 yaşında hayatını kaybeden Metin Can Yücesoy eski futbolcu arkadaşları, ailesi ve sevenlerinin katıldığı cenaze töreninin ardından Mardin’de toprağa verildi.

Kızıltepe’nin ilk Amatör takımlarından biri olan Kızıltepe Barış spor’da futbola başlayan ve daha sonra Kızıltepespor ile Mardinspor’da oynayan dönemim başarılı futbolcularından Metin Can Yücesoy pazar günü Kızıltepe şehir stadında arkadaşları ile oynadığı çift kale maç, çok sevdiği Kızıltepespor ile ilk maçına çıktığı Kızıltepe sahasında son maçı oldu. Yücesoy sahada geçirdiği kalp krizi sonucu 59 yaşında hayatını kaybetti.

 

Oynadığı dönemde başarılı futbolcuların başında gelen ve çevresinde efendiliği ve arkadaş canlısı olarak tanınan, mütevazi bir hayatı olan Metin Can Yücesoy’un ani ölümü tüm Mardin’de bölgede onu tanıyan futbol camiası, ailesi ve sevenlerini yasa boğarken, Yücesoy’un cenazesi dün Artukluu ilçesinde Şakir Nuhoğlu camiinde ikindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Şeyh Salih mezarlığı Yücesoy aile mezarlığında defnedilerek son yolculuğuna uğurlandı.

 

 


 


Anahtar Kelimeler: futbolcu Metin Yücesoy toprağa verildi