Esnaf Odasından Hikmet Ustaya teşekkür belgesi

Hikmet Kebap Salonu sahibi ünlü aşçı Hikmet Ölçer´e Kızıltepe Esnaf ve Sanatkârlar odası tarafından teşekkür belgesi verildi.

Gündem 17.09.2020 14:49:06 0
Esnaf Odasından Hikmet Ustaya teşekkür belgesi

Kızıltepe ilçesinin kıdemli ustaları arasında olan ve başarıları ile adından sıkça bahsettiren tanınmış kebap ve yemek ustası Hikmet ölçer gösterdiği başarılı çalışmalar nedeniyle Esnaf ve sanatkarlar odası tarafından teşekkür belgesi ile onurlandırıldı.

Bir çok yemek çeşidinin öncüsü olarak da bilinen Hikmet Kebap Salonu işletmesinin sahibi Hikmet Ölçer, Toplum tarafından benimsenen özel günlerde yaptığı etkinlikler ile her kesimin tarafından takdir edilmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Bir çok özel günde müşterileri için özel etkinlikler ve davetler düzenleyen yılların deneyimli yemek ustası Hikmet Ölçer´in bu çalışmalarının toplum tarafından kabul ve ilgi görmesi nedeniyle kendisini örnek bir esnaf olarak gördüklerini belirten Kızıltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zeynettin Ayev, ? Hikmet usta bir çok alanda ilkleri gerçekleştiren, işinde disiplinli ve işinin hakkını veren bir esnaf olmasının yanı sıra bir çok resmi veya özel günlerde maddi kazanç yerine müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir üyemiz.

Hikmet kardeşimiz, son olarak Pandemi süreci olması dolayısıyla iş kapasitesinin düşmesini bahane etmeyerek aşure haftasında 500-600 aşure paketi hazırlayıp müşterilerine, çevresine ve dostlarına dağıtıp bu özel haftayı da es geçmediğini öğrenince örnek esnaf olarak kendisine bir teşekkür plaketi takdim ettik.? Dedi.

Esnaf odası başkanı Ayav ile birlikte Hikmet Ölçer´e belgesini takdim eden İlçe Kaymakamı/Belediye başkan vekili Hüseyin Çam´da Hikmet Usta´nın duyarlılığından dolayı kendisini tebrik ederek başarılar diledi.

Korona virüs nedeniyle tüm esnaf kesiminde olduğu gibi kendilerinde de işlerin düştüğünü belirten yılların tecrübeli ustası Hikmet Ölçer, Esnaf ve sanatkarlar odası başkanı Zeynettin Ayav´a kendilerini onura ettiği için teşekkür ettiğini belirtti.