Evi Yanan Aileye Belediyeden Yardım

Geçtiğimiz günlerde Kızıltepe ilçesinde evleri yanan aileye Mardin Büyükşehir Belediyesi ve Kızıltepe Kaymakamlığı yardımda bulundu.

Yaşam 3.09.2020 08:55:46 0
Evi Yanan Aileye Belediyeden Yardım

Geçtiğimiz günlerde Kızıltepe ilçesinde evleri yanan aileye Mardin Büyükşehir Belediyesi ve Kızıltepe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü yardımda bulundu.

Mağduriyetlerini dile getiren ailenin yardımına Mardin Büyükşehir Belediyesi ve Kızıltepe Belediyesi ekipleri koştu. Mardin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı ekipler mağdur olan aileyi ziyaret ederek Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş´ın selamlarını iletti. Mağdur olan aile kendilerine gıda ve giyim yardımında bulunan Mardin Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.

Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam´ın talimatlarıyla Kızıltepe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü ekipleri aileye giderek incelemelerde bulundu. İlk etapta aileye gıda yardımı yapıldı. Yapılan incelemenin ardından ailenin mağduriyetinin giderileceği öğrenildi.