Eyüp Sağcan TÜGŞAV genel başkan Yardımcısı oldu

Orta Doğu Uzmanı, Yazar Eyüp Sağcan´a TÜGŞAV Genel Başkan yardımcılığı tevdi edildi. Türkiye Gazi ve Şehit Aileleri Vakfı Genel Başkan Yardımcısı olarak çalışmalarına başlayan Eyüp Sağcan´ın yaptığı ve yapacağı hizmetler için sağlam bir zemin hazırlanmış

Gündem 27.06.2020 14:05:00 0
Eyüp Sağcan TÜGŞAV genel başkan Yardımcısı oldu

Orta Doğu Uzmanı, Yazar Eyüp Sağcan´a TÜGŞAV Genel Başkan yardımcılığı tevdi edildi. Türkiye Gazi ve Şehit Aileleri Vakfı Genel Başkan Yardımcısı olarak çalışmalarına başlayan Eyüp Sağcan´ın yaptığı ve yapacağı hizmetler için sağlam bir zemin hazırlanmış oldu.

Eyüp Sağcan´ın Güney Doğu´daki çalışmaları ile birçok hizmetin mimarı ve yürütücüsü olduğu kamuoyu nezdinde bilinmektedir. Bugünlerde gündem olmaya devam eden Libya meselesi ile uzun yıllardır ilgilenen, adeta Türkiye için Libya´daki gözümüz olan Eyüp Sağcan ayrıca ?Batı´nın Petrolü Orta Doğu´nun Kanı? kitabının da yazarıdır. Ve ortadogu iş adamları derneği ankara şube başkanıdır

Sadece Libya ile kaynaklı olmayan bütün Arap coğrafyası ve Orta Doğu´yu içine alan geniş bir alanda yaptığı çalışmaları, analizleri ve geleceğe yönelik olası durumları ve bu durumlar karşısında alınabilecek önlemleri ortaya koyan kitabı pek yakında raflarda olacak.

Yaptığı yardımlarla ve sosyal sorumluluk projelerine verdiği desteklerle gündeme gelen Sağcan´ın bu kutsal görevi layığı ile yerine getireceğine hiç kuşku yok. Mardinli Hemşerimiz EYÜP Sağcan beyefendiye şimdiden yaptığı ve yapacağı çalışmalar dolayısıyla başarılar dileriz.