Faruk Kılıç: Hizmette bulunmak boynumuzun borcu olacaktır

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk, seçimden seçime hatır bilenlerden olmayacaklarını söyledi. Kılıç, ?Bugün olduğu gibi yarında vatandaşlarımızın yanında, hizmetlerinde bulunmak boynumuzun borcu olacaktır.? dedi.

Politika 18.12.2018 08:37:44 0
Faruk Kılıç: Hizmette bulunmak boynumuzun borcu olacaktır

HABER SELMAN GÜNEŞ

İl Başkanı Faruk Kılıç ve AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Aydın Yücedağ beraberlerindeki heyet eşliğinde bazı temaslarda bulunmak amacıyla Derik İlçe merkezini ve kırsal mahallelerini ziyaret ettiler. Heyet AK Parti Derik İlçe Teşkilatı´na yaptığı ziyaretin ardından, ilçenin sorunlarını ve yapılan çalışmaları istişare etmek amacıyla Derik İlçe Kaymakamı Hakan Kafkas ile bir araya geldi. İlçe Kaymakamlığına gerçekleştirilen ziyaretten sonra heyet Dikmen ve Erdemli kırsalına geçti.

Başkan Kılıç gerçekleştirilen ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamalarda bulundu. Kılıç, ?Özellikle kırsal mahallelerimizde köylü kardeşlerimizin bizlere göstermiş oldukları ilgiye sonsuz teşekkür ediyorum. İnşallah AK Parti olarak bizler sadece seçimden seçime hatır bilenlerden olmayacağız. Bugün olduğu gibi yarında vatandaşlarımızın yanında, hizmetlerinde bulunmak boynumuzun borcu olacaktır. Zaten yaptığımız ziyaretlerin amacı da buydu. İlçemizin ve mahallelerimizin sorunlarını yerinde görmek ve çözüm odaklı planlarla, istişareli bir biçimde en kısa sürede halletmektir.? diye konuş.

Teşkilat yapılanmasına büyük önem verdiklerini belirten Kılıç, ?17 yıldır AK Parti hükümetlerini zaferden zafere taşıyan kadrolar tertemiz ve güvenilir insanlardan oluşan bir yapılanmanın eseridir. Yaz demeden, kış demeden, terörün zirve yaptığı dönemlerde bile AK Parti kadroları milletine ve vatanına olan bağımlılıklarından taviz vermediler. En olumsuz ortamlarda, dış etkenlerin baskılarına rağmen liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a sahip çıkarak büyük bir vefa örneği sergilediler. 15 Temmuz gecesi ve 27 gün boyunca tutulan nöbetlerin başrollerinde yine AK Parti kadroları vardı. İnşallah önümüzdeki süreçlerde tüm ilçelerimizi ziyaret ederek, ilçe teşkilatlarımızla birlikte tüm kırsal mahallelerimize giderek vatandaşlarımızla hemhal olacağız. Sıkıntılarını dinleyerek çözüm odaklı hareket edeceğiz. Hem de 2019 yılında ki yerel seçimlerin önemine dair bilgilendirmelerde bulunacağız. İnşallah tüm Mardinli hemşerilerimizle beraber önümüzdeki seçimleri zaferle atlatacağız. Ve aydınlık bir geleceğe hep beraber uzanacağız.? şeklinde konuştu.