Faruk Kılıç: Savur´un makus tarihini değiştirmeye geliyoruz

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, ?Halkımızın desteğiyle, uzun yıllar AK Parti belediyeciği anlayışından yoksun kalan Savur´un makûs tarihini değiştirmeye geliyoruz.? dedi.

Politika 4.02.2019 12:05:04 0
Faruk Kılıç: Savur´un makus tarihini değiştirmeye geliyoruz

HABER MERKEZİ

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyetle bazı program ve ziyaretleri gerçekleştirmek amacıyla Savur İlçesi´ne gitti. Programlar kapsamında AK Parti Savur Seçim Koordinasyon Merkezi´nde bekleyen kalabalığa hitap eden İl Başkanı Faruk Kılıç, ?Bu güzel günde yanınızda olmaktan büyük onur ve gurur duydum. Bu samimi ve içten karşılamanız ve duruşunuz Savur halkının misafirperverliğinin, kadirşinazlığının en büyük göstergesidir. Cana can kattığınızı ve dosta dost olduğunuzu bir kez daha kanıtladınız diyebilirim. Sizlere bu hassas davranışınızdan dolayı sonsuz teşekkür ediyorum.? diye konuştu.

 

31 Mart seçimlerinde, baharın gelişiyle birlikte Savur´da başka bir baharın daha doğacağını şimdiden görür gibi olduklarını ifade eden İl Başkanı Kılıç, ?Uzun zamandır yapılan çalışmalar neticesinde Savur halkının bizleri yalnız bırakmayacağı ve 31 Mart seçimlerinde tarafını AK Parti´den yana kullanacağının müjdesini şimdiden vermek istiyorum.  Savur halkı artık hizmetin yalnızca AK Parti belediyeciği tarafından sağlanabileceğini çok iyi gördü. Savur uzun yıllar AK Parti belediyeciliği anlayışından yoksun bir şekilde, farklı zihniyetlere sahip kişiler tarafından yönetildi. Ve Savur sosyal hizmetlerden, alt yapı çalışmalarından, planlı şehircilikten yoksun kaldı. Ama inşallah gelişmiş beyinleriyle profesör yetiştiren Savur artık yeter diyecek ve 31 Mart´ta oyunu AK Parti´den yana kullanacaktır. Bizler AK icraatları hizmete susamış Savur´a getirmek istiyoruz. Savur´un kaderi ideolojik zihniyetlerin elinde kalmamalı. Savur´u yeniden inşa edecek, yeni bir vizyon katacak AK Kadrolar hizmet etmeli. Adayımız Oğuzhan Sönmez Kaya kardeşinizle inşallah Savur´a yeni bir gelecek inşa edilecek.? şeklinde konuştu.

 

İl Başkanı Kılıç sözlerini şöyle sürdürdü: ?Yediden yetmişe tüm kadrolarımızla birlik içerisinde hareket ettiğimiz zaman Savur´un AK Parti belediyeciliğiyle tanışmaması için hiçbir neden kalmayacak. Biz sadece söylemde değil eylemlerde de var olacağız. Sizlerden istirhamım 31 Mart seçimlerinde bizleri yalnız bırakmayın. Çünkü projelerimizi hayata geçirecek gerçek kadrolar sizlerin yetiştirdiği AK kadrolardır.?

 

İl Başkanı Faruk Kılıç, programın sonunda AK Parti Savur İlçe Başkanlığı görevini yeni Savur İlçe Başkanı´na devreden Sabahattin Kaya´ya şimdiye kadar yapmış olduğu çalışmalarından dolayı teşekkürlerini sundu. Görevi devralarak büyük bir erdemlik sergileyen Mehmet Ensari Kavak´a da yeni süreçte başarılar diledi?.