Faruk Kılıç’tan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Uluslararası Nakliyeciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Tehir Aydoğan, Gazeteci Yazar ve Barış Aktivisti Cemil Aydoğan'a ödül verdi.

Gündem 11.01.2024 10:02:00 0
Faruk Kılıç’tan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Milletvekili Kılıç mesajında, “Doğruluk anlayışı çerçevesinde halkın haber alma özgürlüğünü kendilerine kazandıran ve bunu yaparken her türlü kitle iletişim araçlarını kullanan, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışıyla, aziz milletimizin haber alma hakkı için gece gündüz çalışan, başta Mardin’ de görev yapan gazetecilerimiz olmak üzere, tüm basın mensuplarımızın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutluyorum. Yüklendiği sorumlulukla kamuoyunu her alanda bilgilendirmekle görevlerini yerine getirmeye çalışan gazetecilerimiz, zaman mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını sürdüren nadir meslek grupları arasında yer almaktadır. Buna istinaden göstermiş oldukları bu çaba takdire şayandır.”

AK Parti olarak, doğru, tarafsız bir şekilde haber elde etme çabasında olan, manipülasyon ve dezenformasyona asla müsamaha göstermeyen, sadece hak olanı topluma yansıtan tüm gazetecilerimize kapımız her zaman açıktır. Onların hak ve hukuklarını gözetmek bizim en temel sorunumuzdur. Bu minvalde istedikleri her anda o anki şartlar dahilinde Ankara’da gerekse de Mardin’de bizlere her zaman ulaşabilirler. Tüm bu duygu ve düşüncelerle başta işgalci İsrail askerleri tarafından Gazze’de şehit edilen gazeteciler olmak üzere tüm vefat edenlere Allah’tan rahmet diliyor, görevi başında bulunan tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü bir kez daha tebrik ediyorum.”