Fedakar müdür tatilde okulu boyadı

Kızıltepe ilçesinde Anafartalar İlk ve Ortaokulunda görev yapan idareci ve öğretmenler ve öğrenci velileri yaz tatilinde örnek bir çalışmaya imza attı. Fedakar eğitimciler, okulu 2019-2020 eğitim-öğretim yılına hazırlamak için ilçe milli eğitimden temin

Eğitim 8.07.2019 10:28:52 0
Fedakar müdür tatilde okulu boyadı

SELMAN GÜNEŞ

 Kızıltepe ilçesinde Anafartalar İlk ve Ortaokulunda görev yapan idareci ve öğretmenler ve öğrenci velileri yaz tatilinde örnek bir çalışmaya imza attı. Fedakar eğitimciler, okulu 2019-2020 eğitim-öğretim yılına hazırlamak için ilçe milli eğitimden temin ettikleri boya ile okulun koridorlarını boyuyor.

Koridorları boyuyorlar bir yandan da kapıları boyuyorlar bu gördüğünüz görüntülerin adresi Kızıltepe Anafartalar İlk ve Ortaokulundan. Boyayı da yapanlar okul müdürü, öğretmenler ve veli. Fedakar eğitimciler, okulların yaz tatilinde olmasına rağmen okulu önümüzdeki eğitim ve öğretim sezonuna hazırlamak için canla ve başla çalışıyorlar. Kızıltepe İlçe Milli Eğitim´den temin edilen boya ile okulun koridorlarını büyük bir dayanışma içerisinde boyayan eğitimciler her şeyi geleceğimiz olan çocuklar için yaptıklarını söylüyor.

Okul Müdürü Mehmet Ali Demir,?Her sene biz okul idaresi, öğretmenler ve veliler olarak okulumuzu yeni eğitim ve öğretime hazır hale getirmek için öğrencilerimizin daha temiz bir ortamda, daha hijyen bir ortamda  eğitim ve öğretim görmeleri için her yaz okulumuzu bakıma alıyoruz.  Bu noktada katkılarından dolayı il ve ilçe milli eğitim müdürlerimize teşekkür ediyoruz. Onlar katkı sunuyor biz de her sene okulumuzu boyuyoruz. İşin içine kendimizi de katarak okulumuzu daha güzel bir hale getirmek için çalışıyoruz. Her şey geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için çalışıyoruz.? dedi.

Okulun öğretmenlerinden Ahmet Yıldız, ?Okul müdürümüz, öğretmenlerimiz ve velilerimizle birlikte okulumuza bu katkıyı sunuyoruz. 2019 ve 2020 eğitim ve öğretim yılı herkese hatırlı uğurlu olsun.? açıklamasını yaptı.