Federasyon Gençlerinden Öğrencilere Kırtasiye Yardımı

Eğitim 3.12.2014 09:20:53 0
Federasyon Gençlerinden Öğrencilere Kırtasiye Yardımı

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Gençlik Kolları açtıkları Defter-kalem kampanyasında topladıkları defter ve kalemleri İhtiyaç sahibi öğrencilere dağıttılar.

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Bünyesinde Örgütlenen Gençlik Kolları Yaklaşık bir ay önce başlattıkları Defter-kalem kampanyası ve kendi imkanlarıyla Topladıkları 700 Adet Defter ve Kalemleri Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün bilgi ve önerileri doğrultusunda İhtiyaç sahibi öğrencilere dağıtımını yaptılar.

Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tespit edilen Mezopotamya İlk okulu, Mezopotamya Orta okulu ve İMKB Orta okullarında okuyan ihtiyaç sahibi Öğrencilere Federasyon gençlik kolları Yönetim kurulu Üyeleri Tarafından kampanya da toplanan Kalem ve defterler dağıtıldı.

Konuyla İlgili Bir açıklama yapan Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Gençlik Kolları Başkanı Onur Duva, “Gençlik Kolları olarak geçen sene duyarlı hayırsever vatandaşlarımızın da katkısıyla, Topladığımız 10 Bin Kitabı ihtiyacı olan okullarımızın Kütüphanesine Bağışlamıştık. Bu sene Defter-Kalem kampanyası ile devam ettiğimiz kampanyanın amacı Okumaya verdiğimiz önemin göstergesidir. Bir Toplumun her alanda gelişmesi, Büyümesi, Huzur ve refahı ancak ve ancak okumuş, eğitimli ve Kültürlü bir genç nesil ile Mümkündür. Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Gençlik kolları olarak Bundan sonrada eğitim alanında hizmetlerimiz devam edecektir. Kampanyamıza Maddi ve manevi desteğini esirgemeyen tüm duyarlı halkımıza teşekkür ediyoruz “Dedi.


Anahtar Kelimeler: