Fenerbahçe Alexander Djiku’yu kadrosuna kattı

HABER: SELMAN GÜNEŞ

Spor 11.07.2023 09:32:00 0
Fenerbahçe Alexander Djiku’yu kadrosuna kattı

Sarı lacivertli takımdan yapılan çaıklama şu şekilde: “Fenerbahçemiz, Fransız asıllı Ganalı milli stoper Alexander Djiku’yu 3+1 yıllığına kadrosuna kattı. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninde Yöneticimiz Selahattin Baki ile Sportif Direktörümüz Mario Branco da yer aldı. Alexander Djiku’ya ‘Ailemize hoş geldin’ diyor;  Fenerbahçemiz ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz.”

Öte yandan  yeni sezon hazırlıkları kapsamında Pari Premier Cup Turnuvası’na katılmak üzere Rusya’ya giden Fenerbahçe, hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı günün ikinci antrenmanıyla sürdürdü.

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde St. Petersburg’da bulunan Petrovski Stadyumu’nda yapılan idmanın ilk bölümü basına açık gerçekleştirildi.

Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından 2 gruba ayrılan oyuncular, pas çalışması yaptı. Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Akşam yemeğinin ardından da genç oyuncu Jin-Ho Jo’nun doğum günü kutlandı. Fenerbahçe, hazırlıklarını yarın yapacağı çalışmalarla sürdürecek.