Filenin Başakları PTT Gelişim´i 3-1 mağlup etti

Mardin Büyükşehir Başakspor Kadın Voleybol Takımı, Kadınlar Voleybol 1.Ligi B Grubu ilk hafta karşılaşmasında PTT Gelişim´i 3-1 mağlup ederek, sezona galibiyetle başladı.

Spor 14.10.2019 13:20:55 0
Filenin Başakları PTT Gelişim´i 3-1 mağlup etti

SELMAN GÜNEŞ

Büyükşehir Başakspor Kadın Voleybol Takımı, Kadınlar 1.Ligi´nde 2019-2020 sezonunun açılış maçında PTT Gelişim´i 3-1 mağlup etti.

Artuklu Spor Salonunda oynan karşılaşmayı Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Yaman´ın eşi Gülseren Yaman, Kızıltepe Kaymakamı Hüseyin Çam, İl Jandarma Komutanı Halil Şen ve İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya tribünden takip etti.

Mardinli sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmanın ilk setini Büyükşehir Başakspor 25-20 önde tamamlarken, taraftarın desteğini arkasına filenin başakları karşılaşmanın ikinci setini de 25-16 önde kapattı. Maçın üçüncü setini konuk ekip PTT Gelişim, 25-21 önde tamamladı. Maçın dördüncü seti oldukça çekişmeli bir oyuna sahne olurken bu seti de Büyükşehir Başakspor 25-20 önde kapatarak sezona galibiyetle başladı.

Filenin başakları, Türkiye´nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı´na açtıkları "Barış Pınarı Harekatı Kahraman Mehmetçiklerimize başarılar dileriz" pankartıyla destek olarak alınan galibiyeti şehitlere armağan etti.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V.Mustafa Yaman, ?Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın ülkemiz sınırlarında güvenliğin sağlanması ve terör örgütlerinin sınırımızdan temizlenmesi için başlattığı Barış Pınarı harekatına Mardin´de sporcularımız ile birlikte destek veriyoruz. Sınırımızda gerçekleşen operasyon sürerken bizde sporcularımız vatandaşlarımız ile bugünkü karşılaşmada operasyona destek verdik. Biz birlikte Türkiye´yiz. Mardin´de huzur ve güven ortamı sürüyor ve sınır hattımızda barış pınarı harekatı başarıyla sürüyor? dedi.