Gazan Yeniden MESOB başkanlığına seçildi

Mardin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Olağan Genel Kurulu yapıldı. Doğan Gazan yeniden MESOB başkanlığına seçildi.

Gündem 13.05.2014 09:01:47 0
Gazan Yeniden MESOB başkanlığına seçildi

Mardin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin (MESOB) Olağan Genel Kurul Toplantısı Mardin de yapıldı. İki adayın yarıştığı seçimde mevcut başkan Doğan Gazan yeniden MESOB başkanlığına seçildi.

4 yılda bir yapılan Mardin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin (MESOB) Olağan Genel Kurul Toplantısı Mardin il ve ilçe oda başkanlarının yanı sıra çevre il ve ilçe oda başkanları da iştirak etti.

Olağan Genel Kurulunda mevcut yönetimin Faaliyet raporu ve gündemdeki maddelerinin görüşüldüğü kongrede yapılan konuşmalardan sonra seçimlere geçildi.

Mevcut MESOB Başkan Doğan Gazan ile Marangozlar Odası Başkanı Mehmet İhsan Okar’ın aday olduğu genel kurulda il genelindeki 21 odaya mensup 161 kişiden 159 kişi oy kullandı.

Oy kullanım işleminin sona ermesinin ardından açılan sandıklarda oy sayımına başlandı. 159 oy kullandığı ve 1 oyun geçersiz sayıldığı oylamada sonucunda adaylardan Mehmet İhsan Okar 74 oy alırken, diğer aday Doğan Gazan ise 84 oy alarak Mardin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin (MESOB) başkanlığını sürdürdü.