Gazeteci İsmail Aydoğan´ın annesi hayatını kaybetti

Mardin Life Gazetesi Kızıltepe Muhabiri olan ve ulusal eski İhlas Haber Ajansı Muhabiri Gazeteci İsmail Aydoğan´ın annesi Türkan Aydoğan, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Gündem 28.04.2020 14:22:15 0
Gazeteci İsmail Aydoğan´ın annesi hayatını kaybetti

Mardin Life Gazetesi Kızıltepe muhabiri ve eski İhlas Haber Ajansı Muhabiri olan Gazeteci İsmail Aydoğan´ın annesi Türkan Aydoğan, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Uzun Yıllar İhlas Haber Ajansı Kızıltepe muhabiri olarak görev yapan ve Mardin Life´ın da Kızıltepe´de kadrolu muhabiri olan Gazeteci İsmail Aydoğan´ın Annesi Türkan Aydoğan, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Hafta sonu merdivenlerden düşmesi sonucu ayağı kırılan Aydoğan, Kızıltepe´deki özel bir hastanede ameliyata alınmış ve taburcu edilmişti. İstirahat etmek üzere Çakır Köyü´ndeki ikametine götürülen 75 yaşındaki Türkan Aydoğan, akşam saatlerinde 21.00 sıralında fenalaşarak kalp krizi geçirdi, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayan Aydoğan, hayatını kaybetti. Merhume Aydoğan, gece saatlerinde Çakır Köyü´ndeki aile kabristanında defnedildi.

Yurt Haber  Gazetesi  ailesi olarak; merhumeye Allah´tan rahmet, meslektaşımız İsmail Aydoğan ve Aydoğan Ailesine başsağlığı ve sabır dileriz.