https://twitter.com/Abdullah_Erin47

Genç Ebru'yu kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşıyoruz

Mardin'de yerleşik olan Xursi Aşireti mensubu Bahadur ailesi mensubu 22 yaşındaki Ebru Bahadur'a beyin kanseri teşhisi koyulmuştu. Bahadur Kızıltepe'de yoğun bakımda hayatını kaybetti.

Yaşam 23.07.2022 13:15:00 0
Genç Ebru

Kızıltepe'de yerleşik olan Xursi Aşireti mensubu  Bahadur Ailesine mensup  Şeyhmus Bahadur'un 22 yaşındaki kızı Ebru Bahadur geçtiğimiz yıl yaşadığı rahatsızlığın ardından beyin kanseri teşhisi nedeniyle Ankara'da tedavi olmuştu. Ameliyatla sağlığına kavuşan Ebru Bahadur, geçtiğimiz  nişanlanmıştı. Ardıdan Bahadur, düğün hazırlığını yaparken yeniden nükseden rahatsızlığıyla Ankara'da ikinci kez ameliyat edildi.
 

Ameliyatından sonra da yaşama tutunma mücadelesi veren genç Bahadur,  bayram günü aniden fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.  Kaldırıldığı Kızıltepe'deki Özel Hastanede sağlık durumunun ciddiyeti nedeniyle yoğun bakım ünitesine yatırıldı.  Yaşam destek cihazlarına bağlı olarak yaşayan Ebru Bahadur, dün akşam hayatını kaybetti. 
 

EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPIYORDU

Evlilik hazırlığı yaparken rahatsızlığı nükseden Ebru'nun  ani vefatı ailesini, yakınlarını ve sevenlerini yasa boğdu. Gözyaşları arasında toprağa verilen merhume Ebru Bahadur için Kızıltepe'de taziye evinde taziye kuruldu.
 

Yurt haber gazetesi olarak; merhumeye Allah'tan rahmet, geride kalan ailesi ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.