GençArt Resim Atölyesi Öğrencileri Yeteneklerini Sergiledi

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, MBB Gençlik Merkezi GençArt resim atölyesi öğrencileri tarafından gerçekleştirilen sergisiye katıldı.

Gündem 3.11.2022 10:15:00 0
GençArt Resim Atölyesi Öğrencileri Yeteneklerini Sergiledi

Mardin Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına bağlı Gençlik Merkezi, GençArt Resim Atölyesinde 4. Dönem atölye öğrencileri yeteneklerini sergiledi. Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Genel Sekreter Murat Süzen, Daire Başkanları ve öğrencilerin katılımlarıyla, Gençlik Merkezinde ‘Albrecht Dürer Röprodüksiyonları ve Karma Sergisi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Vali Demirtaş, sergideki 14 öğrencinin yapmış olduğu 29 eseri tek tek inceleyerek eserler ile ilgili bilgi aldı. Vali Demirtaş daha sonra gençlik merkezindeki öğrencilerle sohbet ederek yapılan çalışmaları değerlendirdi. Gençlik merkezi öğrencilerine belediyenin hazırlamış olduğu ücretsiz internet paketi hediye etti.  

Vali Demirtaş, Gençlik Merkezide öğrencilerin hem eğitime katkı sunacak kursların hem de yeteneklerin geliştirebilecekleri atölyelerin olduğunu belirtti.

Vali Demirtaş, ‘’Gençlik merkezinin bugün itibari ile aktif üye sayısının resmi olarak 22.198 olduğunu ifade etti. Gençlik merkezimizde 62 aktif kursumuz ile gençlerimize hizmet ediyoruz.  Bugünde resim atölyesindeki öğrencilerimizin gerçekleştirmiş olduğu Albrecht Dürer Röprodüksiyonları ve Karma Sergisi’nin açılışını yaptık. Hepsi birbirinden değerli çalışmalar. Öğrencilerimizi kutluyorum.’’ dedi.