Gençlik Merkezi´nden EBA destek sınıfı

Mardin Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi, bilgisayar ve interneti olmayan öğrenciler için EBA destek sınıfları açtı.

Eğitim 6.10.2020 12:00:23 0
Gençlik Merkezi´nden EBA destek sınıfı

Mardin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına bağlı Gençlik Merkezi, eğitimde fırsat eşitliği oluşturmak adına bilgisayar veya interneti olmayan lise öğrencileri için ?EBA destek sınıfları´ açtı.

Hijyen, sosyal mesafe ve maske önlemlerine dikkat edilen EBA destek sınıflarında öğrenciler için hazırlanmış sınırsız internet ve bilgisayarlar mevcut. Eğitimde fırsat eşitliği oluşturmak için hayata geçirilen çalışmayla öğrenciler, eğitim öğretimlerinde kesintisiz olanaklara sahip olacaklar. Ders aralarında ise öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunulacak.

MBB Gençlik Merkezi Sorumlusu Ayşe Nur Günel, Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi olarak salgın sürecinde gençlerin eğitimlerinin aksamaması adına ellerinden gelen her türlü desteği sağlamayı amaçladıklarını belirtti.

Uzaktan eğitim gençlerin yanında olduklarını belirten Günel, şunları söyledi:

?Hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyarak açtığımız kursların yanında bilgisayarı veya interneti olmayan gençlerimize EBA sınıfları oluşturarak eğitimlerine katkıda bulunacağız. Gençlerimiz bu sınıflarda sınırsız internet ve eğitmen desteğiyle derslerini dinleyebileceklerdir. Gençlerimizin taleplerini her zaman dikkate alan bir kurum olarak sürecin getirdiği her yeniliği merkezimizde uygulamaya çalışacağız.?