Gençlik Durağı’ Yenilenerek Hizmete Alındı

15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkında bulunan Gençlik Durağı yenilenip temizlenerek hizmete alındı.

Gündem 31.08.2023 13:58:00 0
Gençlik Durağı’ Yenilenerek Hizmete Alındı

15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkında yer alan ve ‘Gençlik Durağı Projesi’ kapsamında İl Gençlik Spor Müdürlüğüne tahsis edilen kapalı otobüs durağı hakkında sosyal medya ve basın yayın kuruluşlarında çıkan haber üzerine Mardin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, durakta çalışma başlattı. 
 

Çalışmalar kapsamında durak, boyama yapıldı, elektrik sistemi yenilendi, klimanın tamiratı yapıldı temizlik işlemlerinin ardından vatandaşların kullanımına açıldı. Konuyu takip eden Basın Camiasına teşekkür ederiz.

Ne olmuştu;
‘Gençlik Durağı’ ile İlgili Açıklama
15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkında bulunan Gençlik Durağı ile ilgili açıklama. 
Mardin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkında yer alan ve ‘Gençlik Durağı Projesi’ kapsamında İl Gençlik Spor Müdürlüğüne tahsis edilen kapalı otobüs durağı hakkında sosyal medya ve basın yayın kuruluşlarında çıkan haber ile yazılı bir açıklama yaptı. 
Yapılan yazılı açıklamada; “Bahse konu kapalı otobüs durağı 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkında yer almaktadır. Durak, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi birimine ‘Gençlik Durağı’ çalışmaları kapsamında tahsis edilmişti. Başkanlığımızca yapılan yeni durak ihale kapsamında gerekli çalışmalara dâhil edilmek üzere tekrardan bünyemize alınan duraklı ilgili gerekli düzenlemeler tarafımızca yapılacaktır.” denildi.