Gökçe'de Abdülkerim Adam'a yoğun ilgi

Cumhuriyet Halk Partisi Artuklu Belediye başkan adayı Abdülkerim Adam'a Gökçe'den tam destek

Politika 25.03.2024 18:15:00 0
Gökçe

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Artuklu Belediye başkan adayı Abdülkerim Adam, Mardin'in Artuklu ilçesine bağlı Gökçe ( sellaxe ) mahallesine ziyarette bulundu.Gökçe Başkan adayı Adam'ı çoşkulu ve kalabalık şekilde karşıladılar. Mahallenin toplanan yerinde vatandaşlar sığmayınca kapının önünde desteklerini sürdürdürler. Toplantı yeri hınca hınç doldu.

" Adam Gökçe'lilerin sorunlarını dinledi "

Cumhuriyet Halk Partisi Artuklu Belediye başkan adayı Abdülkerim adam, kendisine sevgiyle ve büyük coşkulu kalabalıkla karşılayan Gökçe halkının sorunlarını dinleyip, notlarını aldı. Projelerini anlatan Adam; " Gökçe halkı hizmetin en iyisini hak ediyor. 2 gün önce sağanak yağıştan dolayı yolları adeta göle dönen ve arabayla bile zor geçilen yolları, Gökçe halkı asla bunları hak etmiyor. Ciddi bir altyapı sorunu vardır. Yıl olmuş 2024 hâlâ altyapı sorunları yaşayan bir Artuklu var. Ne Gökceye, ne Artuklu ya ne de Mardin'e yakışacak bir durumdur.Allahın izniyle seçilirsem ilk işim altyapı çalışmaları olacaktır. 1 saat yağmur yağıyor ortalığı sel götürüyor ve vatandaşlarımız zor anlar yaşıyor. Bizim Artuklu için projelerimiz hazır. Artuklu ve Artuklu halkımız her şeyin en iyisine layıktır" dedi.

"Gençlerimize istihdam sağlayacağız "

Gökçe de vatandaşların sorunlarını dinleyen Adam, Gökçe de olduğu gibi her kesimde işsizlik sorunu olduğunu biliyorum. Gençlerimiz çalışmak için şehir dışına hatta yurtdışına çıkmak zorunda kalıyorlar. Memleketimizin insanı çok çalışkan ve azimlidir. İstihdam için projelerimizle gençlerimize ve kadınlarımız için iş imkanları sağlayacağız. Artık gençlerimiz gurbet ellerde çalışmak için şehir dışı ve yurtdışına gitmeyecekler" dedi.

Konuşmasını bitirdikten sonra Gökçe halkı Abdülkerim Adam'a destek sloganları attı. Adam, Gökçelilerle kucaklaştı. Gökçe halkından büyük destek sözü alan Başkan adayı Adam, vatandaşlarla kucaklaştı ve teşekkürlerini iletti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Artuklu Belediye başkan adayı Abdülkerim Adam, Gökçe halkına hizmet sözü verdi. Adam;" Onların 25 yılda yapmadığını ben 5 yılda yapacağım" dedi


Anahtar Kelimeler: Gökçe' Abdülkerim ' yoğun