GÖKSEL KONSERİ COŞTURDU

Kızıltepe Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Konseri, büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Yaşam 31.10.2018 08:33:35 0
GÖKSEL KONSERİ COŞTURDU

Kızıltepe Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Konseri, büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Cumhuriyet Bayramı Konseri´nde sahne alan Göksel vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Hareketli şarkılarıyla gençleri coşturan Göksel, duygusal şarkılarıyla da hüzünlendirdi. Kızıltepelilere birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Göksel, sahne şovlarıyla da büyük beğeni aldı. Sahneye davet ettiği iki gençle beraber sevilen şarkılarından ?Depresyondayım´ şarkısını gençlerle birlikte söyledi.

/resimler/2018-10/31/0835089086487.jpg

Kızıltepe Otogar alanında gerçekleştirilen konsere Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Mehmet Yüzer de katıldı. Göksel´e Kızıltepe´ye gelmesinden dolayı teşekkür eden Yüzer, kendisine çiçek takdim etti. "Biz sanatçılarımızın aynı zamanda gençlerimize rol model olmasını istiyoruz diyen Yüzer, ? Belki siz bilmiyorsunuz ama ben söylemek istiyorum, Göksel Hanım Boğaziçi üniversitesinde felsefe okudu.  Biz sizlerinde en iyi üniversitelerde en iyi bölümlerde okumanızı istiyoruz. Bunun için çok çalışmanızı istiyoruz. Kızıltepe ve Kızıltepe´nin gençleri her şeyin en iyisine en güzeline layıktır. Sözü daha fazla uzatmadan, sizleri müzik şöleniyle baş başa bırakıyorum.? dedi.

Kızıltepe´ye gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu anlatan Göksel: ?Burada sizlerle olmaktan mutluluk duyuyorum. Hepinizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum. Sizlerle bir araya gelmemi sağlayan Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Mehmet Yüzer´e de teşekkür ederim.? dedi.

Konser, Göksel´in birbirinden güzel şarkılarını seslendirmesi ve sahne şovlarıyla ile sona erdi.     

/resimler/2018-10/31/0836345338206.jpg


Anahtar Kelimeler: GÖKSEL KONSERİ COŞTURDU