GS Nusaybin Okulu, Akdeniz Junior Cup turnuvasında şampiyon oldu

HABER MERKEZİ

Gündem 30.11.2023 10:32:00 0
GS Nusaybin Okulu, Akdeniz Junior Cup turnuvasında şampiyon oldu

Galatasaray Nusaybin Futbol Okulu ve Çocuk Gelişim Merkezi öğrencileri, Antalya Manavgat'ta düzenlenen Akdeniz Junior Cup turnuvasında yerli ve yabancı takımların katıldığı turnuvada 2013 grubunda şampiyon, 2011 grubunda ise 2'inci olarak büyük başarı gösterdiler.

 

Yıllardır sosyal ve sportif etkinliklerde ve turnuvalarda ilçemizi temsil eden Galatasaray Nusaybin Futbol Okulu ve Çocuk Gelişim Merkezi, ilçemizin tanıtımına da katkıda bulunuyor.

 

Nusaybinli çocukların sosyal, mental, kültürel ve sportif anlamda gelişimlerine de büyük katkıda bulunan Nusaybin GS, Manavgat'ta Akdeniz Junior Cup turnuvasına katıldılar. 2013 grubunda şampiyon, 2011 grubunda ise 2'inci olan Galatasaray Nusaybin Futbol Okulu daha sonra Manavgat şelalesi, Side Antik kenti, Manavgat Kültür Müzesi gibi tarihi ve turistik bölgeleri gezdi.

 

Proje koordinatörü Şehmus Ak sonraki duraklarının sömestr tatilinde 12 günlük İstanbul kampı olacağını açıkladı. Koordinatör Ak, Nusaybin Futbol Okulu yılda 15'ten fazla yurtiçi ve yurtdışı etkinlik düzenleyerek bu kapsamda ülkemizin en çok etkinlik düzenleyen okulu konumunda olduğunu söyledi.