GSB Kızıltepe Gençlik Merkezi yarı finale yükseldi

Gençlik ve Spor Bakanlığınca tertip edilen Gençlik Merkezleri Arası ‘genclig’ müsabakaları Futbol kategorisinde, Bölge Finallerinde Mardin’i temsil eden GSB Kızıltepe Gençlik Merkezi yarı finale yükseldi.

Spor 19.04.2024 23:36:00 0
GSB Kızıltepe Gençlik Merkezi yarı finale yükseldi

Bölge finallerinde Mardin’i temsil eden GSB Kızıltepe Gençlik Merkezi futbol takımı ilk maçında Kilis Gençlik merkezi futbol takımı ile oynadığı maçı 11-1 gibi farklı bir skorla kazanırken ikinci maçında da Adıyaman Gençlik merkezi futbol takımını 2-0, üçüncü maçında Şanlıurfa  Gençlik merkezi futbol takımını 4-3 yenerek grubunda birinci olarak yarı finallere kaldı.

Yarı final müsabaları yarın Gaziantep – Şanlıurfa ile Kızıltepe- Diyarbakır Gençlik merkezleri futbol takımları arasında oynanacak

Diyarbakır bölge finallerinde Mardin ilini en iyi şekilde temsil etmek için müsabaklarda yer aldıklarını ve Hedeflerinin Türkiye Finalleri olduğunu belirten Takım sorumlusu Hakan Yiğit turnuva ile ilgili şunları söyledi.

Diyarbakır bölge finallerinde Mardin ilimizi en iyi şekilde temsil etmek için buradayız. Kızıltepe Gençlik Merkezi olarak katıldığımız bütün yarışmalar da Turnuvalarda hedefimiz her zaman finallerdir. Diyarbakır bölge finalinde de inşallah en iyisini yaparak Türkiye Finallerine gideriz. Sahada bu mücadeleyi veren sporcularımı tebrik ediyorum.

Bize her konuda yardımcı olan il müdürümüz Sayın Beytullah Birlik’e, Gençlik Hizmetleri Müdürümüz Sayın Mehmet Yiğit’e ve Kızıltepe Gençlik Merkezi Müdürümüz Sayın İmran Tekin’e teşekkür ederiz.