Güneş Ailesi’nin acı kaybı

Mardin Life Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci-Yazar Nezir Güneş’in babası Hacı Süleyman Güneş, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat ederek rahmeti rahmana kavuştu.

Gündem 28.05.2021 12:35:00 0
Güneş Ailesi’nin acı kaybı

Gençlik yıllarında farklı şehirde bir çok alanda çalışarak bir yandan ailesinin yaşamını idame ettiren öte yandan da (kendi ifadesiyle) çocuklarımın önce Allah’a karşı sadık birer kul, ardından topluma yararlı birer evlat olarak yetişmelerini sağlamak, en sonunda da mümkümse okuyarak kendi ayaklarının üzerine durmalarını ve helalinden geçimlerini sağlamak için çaba gösterdim diyerek 67 yıllık yaşamını özetleyen merhum Güneş, Bir yıl önce emekli olmuş, ikamet ettiği Mardin’den fırsat buldukça doğup büyüdüğü Ulaş Köyü’ne giderek, boş zamanlarını bağ – bahçe işleriyle değerlendirmeye çalışıyordu.


 
Köyüne son ziyaretini haftasonu gerçekleştiren Merhum Hacı Süleyman Güneş, sabah saatlerinde köyde bulunan evinde dengesini kaybederek yere düştü. Çevredekilerin haber vermesi üzerine 112 acil servis ekiplerince hastaneye kaldırılan Güneş, Gercüş Devlet Hastanesi’nde yapılan bütün müdahelelere karşı kurtarılamayarak rahmet-i rahmana kavuştu.


Anahtar Kelimeler: Güneş Ailesi’ kaybı