Güneydoğu’nun en iyi çıkış yapan fotoğrafçısı  Mehmet Şahin seçildi

Fotoğraf dalında Türkiye birinciliği ve Avrupa üçüncülüğü olan fotoğraf sanatçısı Mehmet Şahin,  Şanlıurfa’da ilk defa düzenlenen  2021 Uluslararası Doğu Ödülleri” töreninde” Güneydoğu’nun en iyi çıkış yapan fotoğrafçısı seçildi.

Yaşam 24.03.2021 22:24:00 0
Güneydoğu’nun en iyi çıkış yapan fotoğrafçısı  Mehmet Şahin seçildi

Fotoğraf dalında Türkiye birinciliği ve Avrupa üçüncülüğü olan fotoğraf sanatçısı Mehmet Şahin,  Şanlıurfa’da ilk defa düzenlenen  2021 Uluslararası Doğu Ödülleri” töreninde” Güneydoğu’nun en iyi çıkış yapan fotoğrafçısı seçildi. Şahin, ödülünü eşi Safiye Şahin’e armağan etti.

Şanlıurfa’da ilk kez düzenlenen “2021 Uluslararası Doğu Ödülleri” sahiplerini buldu. Sanat, iş ve medya dünyasından ünlü isimlerin buluştuğu gecede ödüller sahiplerine verildi. Enes Furkan Bilgiçli ve Ebru Özkan’ın organizatörlüğünü yaptığı gecede sunuculuğu  ünlü sanatçı Tuğba Özay  ve Gökay Kalaycıoğlu yaptı. 

ÖDÜLÜNÜ EŞİNE ARMAĞAN ETTİ

Ödül töreninde çok sayıda siyasetçi, iş insanı, basın yayın grupları, belediye başkanları ve sanatçılar ödüllerine kavuştu. Şanlıurfa’da ilk kez uluslararası çapta düzenlenen programa, Mahmut Tuncer, Latif Doğan ve Aynur Haşhaş, türküleriyle damga vurdu. Daha önce fotoğraf dalında Türkiye birinciliği ve Avrupa üçüncülüğü olan Kızıltepeli fotoğraf sanatçısı Mehmet Şahin Güneydoğu’nun en iyi çıkış yapan fotoğrafçısı seçildi. Şahin, ödülünü eşi Safiye Şahin’e armağan etti. Gecede kısa bir konuşma yapan Şahin, Hiç bir başarı mücadelesiz elde edilmez. Bu ödülümü meslek hayatımda hep bana destek olan eşim Safiye Şahin’e armağan ediyorum” dedi.