Hacı Gazi Sabunlarına İstanbul´dan ödül

Hacı Gazi Turizm ( HGM) iştiraki yüzde 100 doğal ve bitkisel Hacı Gazi Sabunları İstanbul Cemile Sultan Korusunda düzenlenen gece de yılın en iyi çıkış yapan sabun markası ödülünü aldı.

Gündem 20.10.2020 08:54:24 0
Hacı Gazi Sabunlarına İstanbul´dan ödül

Des Medya Yapım İn Organizatörlüğünde  Gökay Kalaycıoğlu Ve Özlem Yıldız´ın sunuculuğunu yaptığı gecede bir çok ünlü sanatçının katılımıyla Hacı Gazi Sabunları Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Gazi Mahmutoğlu, Gökay Kalaycıoğlu ve Özlem Yıldız´ın elinden ödülü aldı.

Basın mensuplarının sorularını  yanıtlayan Hacı Gazi Mahmutoğlu bu sevincin ve zaferin bütün Mardin halkının gururu olduğunu söyledi. Mahmutoğlu, amaçlarının Türkiye´nin her yerine yüzde 100 doğal ve bitkisel sabunlarını ulaştırmak olduğunu kaydetti.

?Bu ödülü Mardinliler adına alıyorum?

Mahmutoğlu söylerini şöyle sürdürdü:  ?Bu ödülü sadece Hacı Gazi Sabunları almadı, bu ödülü bütün Mardin halkı adına alıyorum. Bu ödülü Mardinlilere armağan ediyorum.  AynI zaman da Hgm Turizm Seyahat Acentası olarak 2019 yılında Diyarbakır´da düzenlenen kadına şiddete hayır adı altında yapılan galada en iyi çıkış yapan seyahat acentesi olarak teşekkür ve onur ödülünü aldık. Aynı zaman da galaya katılan değerli misafir ve konukların da tüm gezi ve konaklama organizasyonluğunu yaptık. Bu güzel hizmetlerin karşılığı olarak İstanbul´da düzenlenen down sendromlu çocuklar için düzenlenen gala gecesinde en kaliteli ve başarılı seyahat acentesi olarak teşekkür ve onur ödülünü aldık. Bu gurur verici tabloyu kadim Mardin şehrinin sayesinde yaptık.?