Hacıbaba Kızıltepe isim değişikliğine gitti

Baklavacı Öneroğlu ismiyle faaliyetlerini sürdürecek olan firma yetkilileri, kaliteli ürün çeşitlerini daha uygun fiyata müşterilerinin beğenisine sunacak.

Gündem 2.12.2022 13:48:00 0
Hacıbaba Kızıltepe isim değişikliğine gitti

Kızıltepe’de 2021 yılında ilk şubesini Mardin’de açan Hacıbaba Pastaneleri’nin Kızıltepe Şubesinde isim değişikliğine gidildi. Baklavacı Öneroğlu ismiyle faaliyetlerini sürdürecek olan firma yetkilileri, kaliteli ürün çeşitlerini daha uygun fiyata müşterilerinin beğenisine sunacak.

Hacıbaba Pastaneleri Kızıltepe Şubesiyle birlikte 23’üncü şubesine açmıştı. Firma isim değişikliğine giderek Baklavacı Öneroğlu markasıyla hizmet vermeye başladı. Eski Hastane Caddesi’nde bulunan işletmeden yapılan açıklamada ” Her şeyin pahalılaştığı, alım gücünün zayıfladığı bu süreçte, vatandaşlarımızın ekonomik imkanlarını düşünmekte bizler için zaruri bir hale gelmiştir. Buna karşılık kâr marjımızı biraz daha düşürerek. Ürünlerin kalitesini düşürmeden, daha kaliteli ürünler üreterek vatandaşlarımızı memnun etmeyi öncelik olarak amaçlıyoruz.” ifadelerine yer verildi.