Hakkari Ve Tekin Ailesinin Mutlu Günleri

Şanlıurfa’nın tanınmış ailelerinden Hakkari ile Malatyalı Tekin ailesinin çocukları 5 yıldızlı bir otelde görkemli bir düğünle dünya evine girdi.

Gündem 27.12.2021 15:46:00 0
Hakkari Ve Tekin Ailesinin Mutlu Günleri

İnşaat Mühendisi Ahmet Mircan ve Filiz Hakkari çiftinin oğlu M. Ali ile Malatya’nın tanınmış ailelerinden Fikret ve Fatoş Tekin çiftinin avukat olan kızları Gizem, için Şanlıurfa’da dillere destan bir düğün yapıldı.

“BİR ÖMÜR BOYU İÇİN EVET”

Düğünün yapıldığı salona el ele tutuşarak gelen gelin Gizem ile damat M. Ali davetliler tarafından alkış ve zılgıtlar eşliğinde karşılandı. Işık gösterileri ve konfeti yağmuru altında ilk danslarını gerçekleştiren gelin ve damat, şahitler ve davetliler huzurunda mutlu bir evlilik için bir kez daha gür bir sesle “Evet” dedikleri nikâh merasimini kıydı. Genç çiftin nikahını kıyan nikah memuru, ömür boyu mutluluk ve iki cihan saadeti dilekleri içerisinde cüzdanı bir ömür koruması için geline Gizem’e takdim etti.

Nikâh şahitliklerini; Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Bozova Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Fatih Aksoy,’un yaptığı çiftin düğününde davetliler, düğüne katılan sanatçıların söylediği şarkılar eşliğinde doyasıya eğlenirken, düğünde ise muhteşem görüntüler ortaya çıktı.

KÜRT SANATÇI COŞTURDU

Çiftin düğününde sahne alan Kürt sanatçı Kemale Amed de şarkılarıyla davetlilere ve genç çifte gece boyunca müzik ziyafeti sundu. Davetliler unutulmaz bir gece yaşamış oldu.

DAVETLİLERDEN TEBRİK YAĞMURU

Düğüne katılan misafirler gelin ve damadı tebrik etti. Genç çiftle takı takma töreni sırasında uzun kuyruklar oluşturup hatıra fotoğrafı çektiren davetliler daha sonra gecenin geç saatlerine kadar yöresel müzikler eşliğinde devam eden düğünde çiftetelli oynayıp, oluşturulan uzun halay halkaları eşliğinde eğlendiler. Davetliler, oyun pistinde gelin ile damada eşlik ederek yalnız bırakmadı.

DAVETLİLERE TEŞEKKÜR

Damadın babası Ahmet Mircan Hakkari, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm eş-dost ve akrabalarına ayrı ayrı teşekkür etti. ,Düğüne Malatya’dan gelen misafirler ise Şanlıurfa’nın misafirperverliğinden dolayı Hakkari ailesi şahsında tüm Urfalılara teşekkür ettiler.


Anahtar Kelimeler: Hakkari Tekin Ailesinin Mutlu Günleri