Halkla iç içe bir kaymakam

Mardin’in Derik İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hicabi Aytemür, Derik halkıyla her  ortamda birlikte olmasıyla Deriklilerin sevgisini kazandı.

Gündem 2.04.2021 07:05:00 0
Halkla iç içe bir kaymakam

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2019’da katıldığı Mülki İdare Amirleri buluşmasında Kaymakamlardan milletle iç içe olmalarını ve telefonlarının 7 gün 24 saat açık olmasını istemişti.  Derik ilçesine atandığı günden beri halkla iç içe olan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hicabi Aytemür, halın sevgisini de kazanmış oldu.

Derik halkı ile yakından ilgilenen Hicabi Aytemür, her yaştan insanla kucaklaşması, sorunlarını dinleyip çözüm üretmesi, sürekli yeni projelere imza atması dikkatleri üzerine çekiyor.  Sık sık Derik halkı ile bir araya gelen, esnafları, okulları, sivil toplum kuruluşlarını, camileri ziyaret ederek vatandaşın dertlerini dinleyip taleplerini not alan ve yeni projeleri hakkında bilgiler veren Kaymakam Aytemür,  gititği her yerde vatandaşın sevgisiyle karşılanıyor.

Deriklilerin daha konforlu bir hayat yaşaması için mesai saati gözetmeden hizmet ettiklerini belirten Aytemür, “Çok çalışarak, çok üreterek hizmete sonuna kadar devam edeceğiz. Tek arzumuz var. O da Deriklilerin daha konforlu, daha kaliteli, daha huzurlu ve daha sağlıklı bir yaşam sürmesi” açıklamasını yaptı.


Anahtar Kelimeler: Halkla kaymakam