Halkla iç içe olan Kaymakam Çakır halkın sevgisini kazandı

Mardin’in Derik İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Evren Çakır, Derik halkıyla her  ortamda birlikte olmasıyla Deriklilerin sevgisini kazandı.

Gündem 21.02.2022 22:22:00 0
Halkla iç içe olan Kaymakam Çakır halkın sevgisini kazandı

Derik ilçesine atandığı günden beri halkla iç içe olan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Evren Çakır, halkın sevgisini de kazanmış oldu.

Derik halkı ile yakından ilgilenen Evren Çakır her yaştan insanla kucaklaşması, sorunlarını dinleyip çözüm üretmesi, sürekli yeni projelere imza atmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor.  

Sık sık Derik halkı ile bir araya gelen, esnafları, okulları, sivil toplum kuruluşlarını, camileri ziyaret ederek vatandaşın dertlerini dinleyip taleplerini not alan ve yeni projeleri hakkında bilgiler veren Kaymakam Çakır, gittiği her yerde vatandaşın sevgisiyle karşılanıyor.

Vatandaşın daha konforlu bir hayat yaşaması için mesai saati gözetmeden hizmet ettiklerini belirten Çakır, “Çok çalışarak, çok üreterek hizmete sonuna kadar devam edeceğiz. Tek amacımız Derikli vatandaşlarımızın daha konforlu, daha kaliteli, daha huzurlu ve daha sağlıklı bir yaşam sürmesidir.” açıklamasını yaptı.