Haluk Levent, Kızıltepe’de iki kolu ve bacağını kaybeden Cuma Yıldız’ın yardımına koştu

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde elektrik çarpması sonucu bir bacağını ve iki kolunu kaybeden Cuma Yıldız, hayırseverlerden destek bekliyordu. Yıldız’ın yardımına AHBAP Derneği’nin kurucusu ve başkanı Haluk Levent, koştu.

Gündem 28.06.2022 09:52:00 0
Haluk Levent, Kızıltepe’de iki kolu ve bacağını kaybeden Cuma Yıldız’ın yardımına koştu

Kızıltepe Şahkulubey Mahallesinde kiralık bir evde kalan 30 yaşındaki Cuma Yıldız, 4 sene önce damda su giderinin borusunu değiştirmek isterken elektrik akımını kapıldı. 1 kız çocuğu babası Yıldız, kazada iki kolunu ve sol bacağını kaybetti. Duvar ustası olan Yıldız talihsiz kaza sebebiyle bir daha çalışamadı. Bu süre zarfında büyük maddi sıkıntılar yaşayan Yıldız, yürüyebilmek ve kollarını kullanabilmek için protez kol ve bacak istiyor. Almanya’dan getirilecek protezler için ise 1 milyon TL gerekiyor. Talihsiz adamın maddi durumu düşük olduğu için protez parasını da karşılayamıyor. Yıldız için Mardin Valiliği izniyle bağış kampanyası başlatıldı.

Büyük zorluklar yaşayan Cuma Yıldız’ın yardımına AHBAP Derneği’nin kurucusu ve başkanı Haluk Levent, koştu. Levent, sosyal medya hesaplarından şu çağrıda bulundu:

“Cuma, Mardin’de elektrik akımına kapıldı. 3 ay yoğun bakımda kaldı. 2 kol ve 1 bacağı için biyonik kol lazım. Kızı Amara yemeğini yediriyor. “Abi kızıma bakmam lazım.” dedi. Haydi Canlarım!
Yaparız biz! 950.000₺ Ziraat Bankası Cuma Yıldız: TR51 0001 0004 5164 2281 6550 04″