Hamit Karaca´dan spor camiasına birlik eleştirisi

Kızıltepe Amatör Spor Külüpler Birliği Başkanı Hamit Karaca, 30 yıldır 3. Lig hasreti ile yanan güçlü bir Kızıltepe Spor efsanesi için birlik oluşturduklarını ama spor camiasından gerekli desteği göremediklerini söyledi.

Spor 21.10.2020 07:25:58 0
Hamit Karaca´dan spor camiasına birlik eleştirisi

Yurt Haber Gazetesine konuşan Karaca, ?Kızıltepe de faaliyet gösteren amatör spor kulüpleri olarak Kızıltepe  Amatör Spor Külüpleri Birliği çatısı altında toplandık. Malesef spor çevremizden gerekli manevi desteği göremedik. Birliği kurmamızdaki amaç Kulüplerimizin sorunlarını tek ağızdan dile getirmek ve yaklaşık  30 yıldır 3.Lig hasreti ile yanan güçlü bir Kızıltepe Spor efsanesi oluşturmak.? dedi.

?Herkes kişisel hesabını bir kenara bıraksın?

Karaca şunları söyledi: ?Bizi sevmeye bilirsiniz ancak bunu bilmemiz lazım ki; kulüpler, birlikler ve oluşumlar kimsenin malı değil ve kimsenin de tekelinde değildir. Yönetici olarak bu gün varız yarın yokuz.  ancak kulüpler, birlikler ve oluşumlar her zaman var olacaktır. Bizim istediğimiz herkes kişisel hesaplarımı bir kenara bıraksın ve  benim Kızıltepe futboluna ne  gibi bir katkım olur hesabına girsin. Bir konuda ne kadar bilgiliysen sen o bilgileri toplum için kullanmadığın zaman bilgili olmanın bir faydası olmaz.?