Hastalığı sebebiyle kışın ortasında tişörtle geziyor

Mardin Kızıltepe´de yaşayan Mehmet Ali Akın, yakalandığı hastalık sebebiyle sıcağa tahammül edemiyor. Akın kışın ortasında tişört ve terlikle geziyor. Durumu için doktora gittiğini söyleyen Akın, kendisine herhangi bir teşhisin konulmadığını belirtiyor.

Yaşam 8.02.2019 12:24:07 0
Hastalığı sebebiyle kışın ortasında tişörtle geziyor
Kızıltepe Yeşil Mezrası´nda yaşayan 42 yaşındaki Mehmet Ali Akın, henüz adı konmamış bir hastalığa yakalandı. Sıcağa tahammül edemeyen Akın, kışın ortasında yağmurlu havada tişörtle ve terlikle dolaşıyor. Durumu sebebiyle yakın çevresinden tepki aldığını ifade eden Akın, doktorların kendisine herhangi bir teşhis koyamadığını kaydetti. 


Sıcağa tahammül edemediğini ifade eden Akın, ?Doktorlara gidiyorum benden hiçbir şey anlamıyorlar. Üşümüyorum, vücudum elbiseyi tahammül etmiyor. Elbise giyince sıkıntı beni sıkıntı basıyor. Akrabalarım beni görünce elbisen yok mu diyor. ?Gel sana elbise alalım diyor. Elhamdülillah elbisem var. Bana sıkıntı geliyor. Böyle hava bana daha güzel. Şuan bu yağmurun altında benim için çok daha güzel. Gece sabaha kadar klima ve vantilatör çalışıyor. Beni sıkıntı basıyor ayakkabı da giyemiyorum. 24 saat böyleyim. Hangi memlekette kar yağıyorsa orada yaşamak istiyorum.? dedi.

Tedavi olmak istediğini belirten Akın, ?Kendi halime üzülüyorum. İnsanlar bana deli gibi bakıyor. Buda benim moralimi çok bozuyor. İnşallah en kısa sürede hastalığıma bir teşhis konulur ve tedavi olurum. Yetkililerden yardım bekliyorum.? diye konuştu.