"Hizmet yolunda durmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz"

AK Parti Mardin Milletvekili Faruk Kılıç, Mardin’e gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ın gerçekleştirmiş olduğu ziyaret ve temaslarına yönelik bazı açıklamalarda bulundu.

Gündem 26.09.2023 15:47:00 0

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ın Mardin’e yapmış olduğu ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ettiğini belirten Mardin Milletvekili Faruk Kılıç, “Mardin ile birlikte 8 ilçemizi ziyaret eden Sayın Bakanımızı ağırlamanın heyecanını yaşadık. Dolu dolu geçen programlar çerçevesinde nerdeyse tüm ilimizi kapsayacak çalışmalara imza atıldı. Bakanlarımızın sık aralıklarla Mardin’e gelmesi, programlar düzenlemesi ile birlikte artık hizmet odaklı siyasetin Mardin’in her ilçesine, her bir mahallesine sirayet ettiğini görebilmekteyiz. Kadim şehir Mardin’in şahlanmasının, hizmetlerle içi içe olmasının önünde hiçbir engelin kalmadığını, hangi ilçe olursa olsun hizmetlerle bezendiğini büyük bir kıvançla dile getirebilmekteyiz. İnşallah hizmet yolunda durmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz.”


BAKANIMIZ SAYIN VEDAT IŞIKHAN ÜLKEMİZ ADINA BÜYÜK ŞANSTIR


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ın ülkemiz, bölgemiz ve Mardin adına büyük bir kazanç olduğunu belirten Milletvekili Kılıç, “Sayın Bakanımızın bilgi ve birikimleriyle katma değer anlamında ülkemize ve Mardin’e önemli katkılarının olacağını dile getirebiliriz. Mardin ilimizde birçok projenin önünü açmasına vesile olan bakanımız, Mardin Şehir Stadyumuna yönelikte çalışmalarını tamamlayarak ilimize yakışır bir eseri daha kazandıracağımızın müjdesini verebiliriz. Bu konuda Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Bakanımıza teşekkür ediyorum. Bizler Mardin’in her türlü sorununa hâkimiz. Bu minvalde istihdamı bir nebze artıracak olan TYP programını da güncelleyerek çok daha verimli bir hale getirildi.”
Ziyaret ettiğimiz her ilçemizin coşkusu, heyecanı görülmeye değerdi. Yerel seçimlere neredeyse sayılı günler kala teşkilatlarımızın bu azimli ve dik duruşlarına şahit olmak gurur verici oldu. Bizler her zaman teşkilatlarımızın yanında durarak birlik ve beraberlik içinde memleketimiz için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız.