Hububatçılardan Cengiz Demirkaya´ya ?yol ? teşekkürü

Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezi esnafların AK Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya´ya yol onarımı için teşekkür etti.

Gündem 30.05.2020 08:12:30 0
Hububatçılardan Cengiz Demirkaya´ya ?yol ? teşekkürü

Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezi Başkanı Mehmet Şerif Öter, ?Ortadoğu´nun en büyüğü olan Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezinin kullandığı grup köy yolu uzun süredir bozuktu.Mardin büyükşehir belediyesi sorumluluk alanında bulunan yolun yapımı programa alınmıştı. Fakat onarımın ne zaman başlanacağı belli değildi. Bayramdan önce memleketi Kızıltepe´ye gelen Mardin AK Parti Milletvekili  Cengiz Demirkaya hububat ticaret merkezimizi yeni mahsul için hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştu. Mahsul başında yolun yapımı önem arz ettiği yönünde zahireci esnafları Demirkaya´dan yardım istediler. Demirkaya´nın girişimleri sonucu yol onarım çalışmasına başlandı? dedi.

Öter sözlerini şöyle sürdü:  "Yeni hasat sezonu başında yol onarım çalışmasının erkene alınması hububatçılar için çok önemliydi.  Çünkü bu yolu günde binlerce hububat yüklü ağır tonajlı araçlar kullanıyor. Yol kullanılamaz hale gelmişti. Oluşan derin çukurlar ve aşırı toz nedeniyle esnaflarımız zor durumdaydı. Milletvekilimizin girişimleriyle yol çalışmasına başlandı inşallah yarına kadar tamamlanır.

İlgi ve alakaları için Sayın vekilimiz Cengiz Demirkaya´ya, Mardin Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sayın Mustafa Yaman´a, Kızıltepe Kaymakamımız Hüseyin Çam´a, Büyükşehir Genel Sekreteri Abdullah Yenigün´e, Genel Sekreter Yardımcı Ahmet Seydaoğulları´na, Kırsal Kalkınma Daire Başkanı Sayın Sinan Yıldırım´a, Şef  Halit Çoban´a ve emeği geçen tüm çalışanlara şahsım ve esnaflarımız adına teşekkür ediyorum.?