İçişleri Bakanı Yerlikaya Mardin’de

İçişleri Bakan Ali Yerlikaya, Mardin’in çok önemli bir turizm destinasyonu olduğunu söyledi. Yerlikaya, Mardin’in son yıllarda turizmle ilgili çok önemli bir mesafe katettiğini belirtti.

Gündem 31.12.2023 21:12:00 0
İçişleri Bakanı Yerlikaya Mardin’de

Ali Yerlikaya, Mardin’deki temasları kapsamında, beraberinde Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ile Mardin Valiliğini ziyaret etti, Vali Tuncay Akkoyun ile görüştü. Ali Yerlikaya, Valilik Şeref Defteri’ni imzaladı.

 

Ardından Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Ak Parti Mardin Milletvekili Faruk Kılıç, Ak Parti Mardin Milletvekili Muhammed Adak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Cebrail Buğday ve beraberindeki heyetin katılımı ile toplantı gerçekleştirildi.

Gazetecilere konuşan Yerlikaya, yılın son gününü Mardin’de geçirdiklerini söyledi. İlk olarak Nusaybin’de bulunan Dibek Jandarma Üs Bölgesinde görev yapan kahraman jandarmaya misafir olduklarını ifade etti.

Yerlikaya beraberindekilerle birlikte  Artuklu Tarihi 1. Caddesinde esnafı ziyaret etti. Cadde üzerinde karşılaştığı vatandaşlarla selamlaşarak bir süre sohbet eden Yerlikaya, “2024 yılı kadim şehrimiz Mardin gibi asil, umut dolu, güzel geçsin. Ticaret kültürünün yeşerdiği bu topraklarda esnaflarımızın bereketi bol olsun. Mutlu yıllar Mardin. Mutlu yıllar Türkiye’m.” ifadelerinde bulundu.

Mardin’in çok önemli bir turizm destinasyonu olduğunu söyledi. Yerlikaya, Mardin’in son yıllarda turizmle ilgili çok önemli bir mesafe katettiğini belirtti. Yerlikaya, “2024 yılında da yine şehirlerimizin, ülkemizin huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden, cansiperane çalışmaya azim ve kararlılıkla devam edeceğiz. Mardin’den bütün vatandaşlarımıza bize göstermiş oldukları destek ve dualar için teşekkür ediyorum.” dedi.

Bakan Ali Yerlikaya’ya ziyareti esnasında AK Parti Mardin milletvekilleri Faruk Kılıç ve Muhammed Adak, İl Emniyet Müdürü Cebrail Buğday, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İdris Tataroğlu, AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma, MHP İl Başkanı Ferhan Bozkuş da eşlik etti.


Anahtar Kelimeler: İçişleri Bakanı Yerlikaya Mardin’