İHH`dan Yetimlere sponsor olanlara teşekkür

Mardin İHH temsilcisi Abdurrahman Ceylan Kızıltepe Özcan Yıldız Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek okul müdürü Engin Lafçı ile görüştü.

Eğitim 7.05.2014 11:14:36 0
İHH`dan Yetimlere sponsor olanlara teşekkür

Lafçı okuldaki iki tane Gazze’li yetime sponsor olduğunu ve bu sponsorluk miktarının hepsinin peşin olarak ödendiğini dile getirdi. Ayrıca İHHMardin temsilcisi Abdurrahman Ceylan; İHH, Milli Eğitim Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde, projenin ülke genelinde etkin bir şekilde yürütüldüğünü, beklenenin üstünde bir ilgiyle karşılandığını söyledi. 
Ceylan “Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi olsun.” Projesini Mardin’de yaygınlaştırmak için bütün idareci, öğretmen ve velilerin desteğiyle ancak başarılı olacağını dile getirdi. 
Eğer idareci, öğretmen ve veliler yetim projesini gerek okulda gerekse evlerinde kendi çocuklarına konuyla ilgili bilgiler verilmezse bu proje Mardin’de başarıya ulaşamaz. İdareci ve öğretmenler, toplumlara rehberlik eden, yönlendiren bireyler olarak bilinirler. Ya da ben öyle biliyorum. Okul idareci ve öğretmenlerin belirttiğim açıklamalardan sonra projeye gereken ilgi ve alakayı göstereceklerine inanıyorum."dedi.
Mardin İHH olarak, okul müdürü Engin Lafcı`ya Kızıltepe Özcan Yıldız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerine, Öğretmenlerine ve bu Yetim Kardeş projesini takip ve organize eden Mustafa Özer hocamıza çok teşekkür etti.
Okul müdürü Engin Lafçı, Yetim Kardeş projesine okul olarak devam edeceklerini söyleyerek ziyaretlerinden dolayı Mardin İHH temsilcisi Abdurrahman Ceylan`a teşekkür etti.