İki dağ arasında yüzme havuzu keyfi

Midyat ve Nusaybin ilçeleri arasında bulunan Beyazsu Mesire Alanı, havaların ısınmasıyla tekrar vatandaşların gözdesi oldu. Mesire alanında bulunan işletmeciler vatandaşları daha iyi bir şekilde ağırlamak için işletmelerini daha güzel hale getiriyor. Bazı

Yaşam 12.06.2019 14:38:46 0
İki dağ arasında yüzme havuzu keyfi

SELMAN GÜNEŞ

Midyat ve Nusaybin ilçeleri arasında bulunan Beyazsu Mesire Alanı, havaların ısınmasıyla tekrar vatandaşların gözdesi oldu. Mesire alanında bulunan işletmeciler vatandaşları daha iyi bir şekilde ağırlamak için işletmelerini daha güzel hale getiriyor. Bazı işletmelerde iki dağ arasında kurulan yüzme havuzları dikkat çekiyor.

Mardin´in saklı cenneti olarak bilinen Beyazsu Mesire Alanı  doğal güzelliğiyle adından söz ettirdiği kadar vatandaşların serinlemek için dinlenebilecekleri eşsiz bir yer. Midyat ve Nusaybin ilçeri arasında bulunan mesire alanında birden çok tesis bulunuyor. İşletmeciler vatandaşları daha güzel ağırlamak için tesislerini modern hale getiriyor. Tesislerde kurulan havuzlar şimdiden vatandaşın vazgeçilmesi oldu. İki dağ arasında kurulan havuzlar derede yüzmek istemeyen vatandaşlara da bir alternatif hizmet sunuyor. 


Anahtar Kelimeler: arasında yüzme havuzu keyfi