İl Başkanı Faruk Kılıç: AK Parti mazlumun sesi oldu

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç bazı programlara katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak amacıyla Yeşilli ile Ömerli ilçelerine ziyaretlerde bulundu.

Politika 24.12.2018 14:15:47 0
İl Başkanı Faruk Kılıç: AK Parti mazlumun sesi oldu

SELMAN GÜNEŞ

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, beraberindeki heyet eşliğinde AK Parti Yeşilli ve AK Parti Ömerli İlçe Başkanlıkları´na yapmış olduğu ziyaretlerin ardından esnaflarla bir araya geldi.

Vatandaşların ve esnafların kendilerine duydukları sevginin farkında olduklarını dile getiren AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, ?Bizler 17 yıldır önce Allah´ın rızasını sonra da halkımızın sevgisini ve desteğini kazanmak adına ?Her şey Türkiye için? sloganıyla hizmetlerimizi sürdürdük, sürdürüyoruz. Tekrar bu şiarla ilçelerimizi arkadaşlarımızla beraber karış karış ziyaret ederek vatandaşımıza, esnafımıza dokunup dualarını ve desteklerini alıyoruz. Vatandaşlarımızın ilçeleriyle ilgili sorunlarını gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretlerde yerinde analiz ederek, çözüm yollarını bulmaya çalışıyoruz. AK Parti her iki vatandaştan birinin oyunu almış Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın liderliğinde halkın sorunlarıyla hemhal olmuş tek partidir. Bu gururla yediden yetmişe her kesim tarafından sevilen ve desteklenen AK Parti, önümüzdeki yerel seçimlerde tekrar halkımızın büyük desteğiyle inşallah hizmet kervanına yeni icraatlar ve yenilikler katacaktır." dedi.

 

AK PARTİ OLARAK HERKESİN KAPISINI ÇALMAKLA MÜKELLEFİZ

Yeşilli İlçesi´nin her seçimde AK Parti lehine kullandıkları ve giderek artan oy trendine sonsuz teşekkürlerini sunan İl Başkanı Faruk Kılıç, ?Yeşilli halkı gözümüzün nurudur. Zaten gerçekleştirdiğimiz ziyarette ekibimize olan sevgileri ve ilgileri bu teveccühü hak edecek niteliktedir. İnşallah önümüzdeki süreçlerde kendilerini daha sık ziyaret ederek olabilecek her sorun ve sıkıntılarını anında çözme eğiliminde olacağız. Ömerli İlçemize de güveniyoruz. Şundan eminim ki 2019 yerel seçimlerinde AK Parti´ye verecekleri desteklerle Ömerli İlçesi yerelde de AK Parti´nin hizmetlerinden payını büyük ölçüde alacaktır. Çünkü durmadan çalışan, üreten ve tarafını sürekli halktan yana kullanan bir AK Parti´nin Ömerli ilçemize nice yıllar hizmet etmesi kaçınılmaz olacaktır. AK Parti olarak, neresi olursa olsun, kimler olursa olsun, bize oy vermiş olsun olmasın kendimizi herkesin kapısını çalmakla sorumlu tutacağız. Çünkü kalbini fethedeceğimiz birçok kişinin olduğunun farkındayız." diye konuştu.

 

AK PARTİ MAZLUMUN SESİ OLDU

İl Başkanı Kılıç sözlerini şöyle sürdürdü: ?Artık ülkemizin ve bölgemizin bekasını zedeleyecek her türlü argümanı bertaraf etme zamanımız çoktan gelmiştir. Özellikle bölgemiz siyasi istikrasızlık dönemlerinde çok çileler çekti. Terör belası nedeniyle hizmetlerin nerdeyse sıfıra indiği dönemlerden geçtik. Esnafın, işçinin, iş adamının, memurun çilesi bitmezdi. Bir annenin gözünün yaşı dinmeden öbür annemizin yüreği, kalbi acırdı. Batının kirli elleri ülkemizin güzel toprakları üzerinde nemalanmaya çalışırdı. İşte AK Parti tüm bu olumsuzlukların üstüne balyoz gibi inerek ülkemize hak ettiği değeri tekrar kazandırdı. Artık dünyanın her tarafında hatırı sayılı ülkelerin başında gelmeye başladı. Mazlumun sesi oldu. Haksızlığa, hırsızlığa, yolsuzluğa, hukuksuzluğa ve terörün her çeşidine dur dedi. Bu aşamalardan sonra vatandaş olarak bizlere düşen asıl görev önümüzdeki yerel seçimlerde AK Parti´yi açık ara birinci parti çıkarmak olmalıdır."