İl Spor Merkezleri Büyük Bir Coşkuyla Açıldı

Yeni sporcuları Türk sporuna kazandırmak amacıyla uygulanan ?İL SPOR MERKEZLERİ? (Yaz Spor Okulları) düzenlenen etkinlikle açıldı.

Spor 1.07.2015 22:35:21 0
İl Spor Merkezleri Büyük Bir Coşkuyla Açıldı

Çocuklarımızı ve gençlerimizi sporu sevdirmek, spor yapmalarını sağlayarak bedensel ve ruhsal yönden sağlıklı gelişmelerine katkıda bulunmak, yeni sporcuları Türk sporuna kazandırmak amacıyla uygulanan ?İL SPOR MERKEZLERİ? (Yaz Spor Okulları) düzenlenen etkinlikle açıldı.

Mardin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, 20 farklı Branştaki İl Spor Merkezleri´nin açılışını Spor Teşkilatının 77. kuruluş yıl dönümünde 21 Kasım Şehir Stadında düzenlenen törenle gerçekleştirdi. Etkinliğe Vali yardımcısı Tolga Kamil ERSÖZ, İl Müdürü Hadi ÇOMAKTEKİN, Şube Müdürleri, Antrenörler ve Çok sayıda Sporcu katıldı. Etkinlikte Voleybol, Cimnastik, Basketbol, Tenis, Masa Tenisi ve Halk oyunları dallarında yapılan gösteriler renkli görüntülene sahne olup seyircilere keyifli anlar yaşattı.

İl Müdürü Hadi ÇOMAKTEKİN? Bizim asıl amacımız sporu tabana yaymak ve gençlerimiz zararlı alışkanlıklardan korumaktır ve gençlerimizin boş zamanlarını değerlendirip spora yönelmelerini sağlamaktır. Spor ile birlikte hem fiziksel kabiliyetiniz artar ve geleceğe daha sağlam adımlarla basarsınız. Sporun insan hayatında hem bedenen hem zihnen önemli katkısı vardır. Tüm yıl devam eden, bu yıl da merkez ve ilçe tesislerimizde 20 branşta gerçekleştirilecek olan İl Spor Merkezlerimiz, binlerce çocuk, genç ve engelli vatandaşımıza spor yapma imkânı sağlayacaktır" Dedi