İl Başkanı Kılıç Muhtarlarla buluştu

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Bülent Şahin ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyetle, Kızıltepe'de muhtarlarla değerlendirme ve istişare toplantısında bir araya geldi.

Politika 11.12.2021 11:49:00 0
İl Başkanı Kılıç Muhtarlarla buluştu


AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Bülent Şahin ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyetle, Türkiye Muhtarlar Konfederasyon Başkan Yardımcısı Hatip Şaran ve değerli muhtarlarlarla değerlendirme ve istişare toplantısında bir araya geldiler.

Çeşitli platform ve toplantılarda kırsal ve merkez mahalle muhtarlarıyla sık sık bir araya geldiklerini ifade eden AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, "Muhtarlarımızın mahallelerinde ki sıkıntılarını, vatandaşlarımızın öneri ve şikayetlerini istişare etmek amacıyla bir toplantıda daha Türkiye Muhtarlar Konfederasyon Başkan Yardımcısı Hatip Şaran ve değerli muhtarlarımızla bir araya geldik. Burada her muhtarımız mahallesi ile ilgili konuları tek tek dile getirdi. Konusu ile ilgili karşılıklı değerlendirme fırsatı yakaladık. Faydalı bir tolantı gerçekleştirdik. İnşallah değerli muhtarlarımızın özverili katkılarıyla tüm mahallelerimizin olası sorunlarını çözmek için el birliğiyle çalışacağız."


Anahtar Kelimeler: Başkanı Kılıç Muhtarlarla buluştu