İlçe Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Gündem 3.10.2014 09:21:06 0
İlçe Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Kızıltepe llçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş başkanlığında Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı Hükümet Konağı toplantı salonunda yapıldı.

Altı ayda bir yapılan ilçe güvenlik danışma kurulu toplantısına llçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Kızıltepe Belediyesi yazı işleri müdürü M.Nuri Alpaslan, Emniyet Müdür yardımcısı Dr.Veysel Kunt, İlçe Jandarma komutanı Jandarma Binbaşı Koray Süer, ilçe Müftüsü Masum Taşçı, Toplum sağlığı müdürü Dr. Cem Yıldırım, Gıda Tarım ve hayvancılık müdürü Nevvaf Kalkan, Şöförler odası başkanı Bedran Şahin, Esnaf ve Sanatkarlar odası başkanı Zeynettin Ayav, Muhtarlar Deneği Başkanı Hatip Şeren, Kaymakamlık Yazı işleri müdürü Ramazan Uygur, Halk Eğitim Müdürü M.Hadi Gökdemir ve Karayolları temsilcisi katıldı.

Toplantıda İlçenin genel güvenliği ile ilgili yürütülecek hizmetler, ilçedeki sağlık ve hijyen sorunları ve bu konuda alınması gereken  tedbirler, Trafik, yapım çalışması devam eden yollar, inşaat vb. yerlerde çalışanların can güvenliğine ilişkin konular ve sorunları görüşüldü.


Anahtar Kelimeler: