İlovvya Güzellik ve Estetik Salonu ile Kızıltepe’de ilkler yaşanılacak

İlovvya Güzellik ve Estetik Salonu Müdürü Yeşim Mehmetoğlu, Kızıltepe’de ilkleri gerçekleştirmek için salonlarını açtıklarını söyledi.

Yaşam 3.11.2020 09:17:00 0
İlovvya Güzellik ve Estetik Salonu ile Kızıltepe’de ilkler yaşanılacak

İlovvya Güzellik ve Estetik Salonu Tepebaşı Mahallesi Urfa Caddesi (Eski Picassu) üstünde hizmete girdi. Merkezde, kalıcı makyaj, saç ekimi, leke tedavisi, dövme silme, bayan kuaför, dermapen, dermaroll, çatlak tedavisi, bölgesel incelme, göz altı morluğu, kirpik lifting, kaş dizayn, el ayak bakımı, yüz soyma, gibi hizmetler verilecek.

İlovvya Güzellik ve Estetik Salonu Müdürü Yeşim Mehmetoğlu, “Çatlak tedavisi, ergenlik döneminde oluşan, aşırı kilo alıp vermede oluşan çatlakları önlemek  için çatlak tedavisini getirdik. Lipones bölgesel incelmeyi cerrahi işlemle değil cihazla yapacağız. İğnesiz, ağrısız bi şekilde hizmete sunacağız. Dövme silme, kaş dizayn tekniği iğneli ve acılı bir şekilde yapılıyordu. Bizim getirdiğimiz yöntemde ağrılara son veriyoruz, iğnesiz sadece bir anestezi eşliğinde uygulanacak.” dedi.

Ağrı çekmeden sorunlar halledilecek

Çatlak tedavisinin kendilerini farklı kılacağını vurgulayan Mehmetoğlu, böyle bir tedavinin Kızıltepe’de olmadığını kaydetti.  Lipones denilen bölgesel incelme ve dövme silme gibi işlemlerin ağrısız bir şekilde yapacaklarını söyledi. Ayrıca cilt soyma işlemini tek seansta yüzde 80 sonuç vereceğini ifade ederek bu işlemlerle fark oluşturacaklarını söyledi.

Güneş yanıklarını son

Mehmetoğlu sözlerini  şöyle sürdürdü: “Bölgemiz aşırı sıcak olduğundan  cildimizde lekeler oluşuyor. Buna son vermek için cilt soyma işlemini uygulayacağız. Magic of (cilt soyma) yöntemi ile güneş yanıklarına son vereceğiz. İster istemez ne kadar güneş kremi kullansanız da  cildimizde leke oluşuyor ve bu elimizde olmayan bir şey. Buraya gelerek sadece 15 dakikalık bir işlemle cildin en az yüzde 30 lekelerini, sivilce lekelerini  temizliyoruz.”

Kurumlarında müşteri memnuniyetine dikkat ettiklerini belirten Yeşim Mehmetoğlu, aile ortamında çalıştıklarını kaydetti.