İnşaatta elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti

Mardin´in Kızıltepe ilçesinde bir inşaatın dış cephe sıvasını yaparken elektrik akımına kapılan inşaat işçisi hayatını kaybetti.

Yaşam 21.09.2015 03:12:29 0
İnşaatta elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti

Mardin´in Kızıltepe ilçesi Yeni Mahallede bulunan bir inşaatta dış cephe sıvasını yapan Mehmet Baki Doğan´ın (34) elektrik akımına kapıldıktan sonra iskeleden düşerek yere çakıldığı ileri sürüldü.

Haber verilmesi üzerine Ambulansla Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırılan inşaat işçisi Doğan´ın, beyninde çatlaklar olduğu ve durumunun ağır olduğu, yapılan ilk müdahalenin ardından, Kızıltepe ve Mardin Devlet Hastanelerinde beyin cerrahi uzmanı olmadığı için, başka bir hastaneye sevk edilmesi için 112 Acil´ ye bildirildiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, 112 Acil servisi en yakın olan Diyarbakır Batman ve Şanlıurfa da yer bulamadı. Yaklaşık 3 saat ağır yaralı olarak sevk bekleyen inşaat işçisi Doğan´a, en son Gaziantep´te yer bulunarak, ambulansla sevk edildi. Ancak yaralı Doğan´ın kalbi yolda durunca, tekrar Kızıltepe Devlet Hastanesine getirilerek kalbi çalıştırıldı. Yeniden sevk edilen Doğan´ın yolda 2.ci defa tekrar   kalbi durunca geri getirildi. 5  defa kalbi durduktan sonra yeniden çalıştırılan Doğan´ın 6.cısında  kalbi durduktan sonra kurtarılamayarak hayatını kaybettiği belirtildi.

Yapılan otopsinin ardından Doğan´ın cenazesi ailesine teslim edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

İLKHA