İpek Yolunda devrilerek yanan kamyonette 2 kişi yaralandı

Mardin Kızıltepe ilçe ipek yolunda meydana gelen trafik kazasından devrilen kamyonetin alev alarak yanması sonucu 2 kişi yaralandı.

Gündem 6.06.2020 09:09:44 0
İpek Yolunda devrilerek yanan kamyonette 2 kişi yaralandı

Edinilen bilgilere göre, Kaza, Kızıltepe-Viranşehir yolunun 38´inci kilometresinde tarihi uluslararası İpekyolu´nda meydana geldi. Seyir halinde olan ve sürücünün ismi ile plakası öğrenilmeyen ev eşyası yüklü kamyonet, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kaza yaparak devrildi. Devrilen aracın sürtünmesiyle çıkan kıvılcım ateşiyle çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Yol ortasında devrilen ve alev alan kamyonette bulunan 2 kişi yoldan geçen diğer araç sürücülerin yardımıyla araçtan yaralı olarak çıkartılırken kazanın haber verilmesiyle olay yerine polis, itfaiye ve 112 acil servis ekipleri sevk edildi.

Araçtan çıkarılan yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırılırken, itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek yangını söndürdü.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Kızıltepe İtfaiye grup amirliğine bağlı ekipler, araçtaki yangının araçta bulunan 2 mutfak tüpünün patlamaması ve yol kenarında bulunan ekili alana sıçramaması için büyük çaba sarf ederek olası bir facianın önüne geçtikleri öğrenildi.
Yaşanan trafik kazası ile ilgili soruşturma başlatıldı.