İşadamı İbrahim Kösen´den örnek davranış

Kızıltepeli Genç İş adamı İbrahim Kösen, Koronavirüs tedbirlerine destek için Kızıltepe´de ihtiyaç sahibi ailelerin ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Kızıltepe Diyanet Vakfına 100 Bin TL bağış yaptı.

Gündem 2.04.2020 10:31:16 0
İşadamı İbrahim Kösen´den örnek davranış

Kösen grup yönetim kurulu başkanı ve Ak Parti 27. Dönem Mardin milletvekili adayı iş adamı İbrahim Kösen Kızıltepe´de bulunan ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Türkiye Diyanet Vakfı Kızıltepe şubesine 100 Bin lira yardımda bulundu.

 

DEKİNSAN Grup Yönetim kurulun başkanı Kenan Kösen´in Mardin Valiliği ve Kızıltepe Kaymakamlığı bünyesinde faaliyet yürüten Vefa Sosyal Destek Grubuna ihtiyaç sahiplerine harcanmak üzere 500.000 TL´lik yardımda bulunmasının ardından oğlu Kösen grup yönetim kurulu başkanı ve Ak Parti 27. Dönem Mardin milletvekili adayı ve iş adamı İbrahim Kösen de babasının yaptığı yardımdan sonra Kösen ailesi adına, Kızıltepe ilçesinde bulunan ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Türkiye Diyanet Vakfı Kızıltepe şubesine 100 Bin lira yardımda bulundu.

 

Dünya´da ülkemiz dahil birçok ülkede ölümcül etkisini gösteren ve yayılmayı sürdüren koronavirüs salgını ile mücadeleye bir destek de 500 bin liralık bağış yapan Babası Kenan Kösen ardından iş adamı ve siyasetçi oğlu İbrahim Kösen´de Kösen Ailesi adına ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Türkiye Diyanet Vakfı Kızıltepe şubesine 100 Bin TL yardımda bulunarak yardım kervanına katıldı. İş dünyasının, bu zorlu süreçte maddiyeti düşünmekten çok, bu dönemi en az yarayla atlatmak için insanların geleceğini gözeterek çaba sarf etmek gerektiğini söyleyen Kösen, ?Olağanüstü bir dönemden geçiyoruz ve millet olarak dayanışma vakti olduğuna inanıyoruz. Bundan dolayı bu zorlu süreçte bütün imkânlarını seferber eden devletimizin yanındayız. Cumhurbaşkanımızın başlattığı ´Biz bize yeteriz´ adı altında başlattığı milli dayanışma kampanyasında KÖSEN Grup ve kösen ailesi olarak ´ben de varım´ diyerek, imkânımız ölçüsünde vatandaşlarımıza yardımcı olmak istedik. Bu sıkıntılı günleri dayanışma içerisinde, birbirimize ve devletimize yardım ederek aşacağımıza yürekten inanıyorum. Birbirimize el uzatırsak, zorda kalanlara destek verirsek hem insani hem de İslami sorumluluklarımızı yerine getirmiş oluruz" dedi.