İşadamı Mehmet Karaboğa Vefat Etti

Uzun zamandır Pankreas kanseri tedavisi gören Karaboğa Şirketler Grubu kurucularından olan İşadamı Mehmet Karaboğa(66), vefat etti.

Gündem 16.08.2018 12:15:53 0
İşadamı Mehmet Karaboğa Vefat Etti
Bölgende geniş bir kitleye sahip Emereka aşiretine mensup Karaboğa ailesinin önemli şahsiyetlerinden Karaboğa Şirketler Grubu Kurucu ortağı ve fahri yönetim kurulu başkanı Mehmet Karaboğa  yaşamını yitirdi.
 
Rahmetli Haci Hemide Gemşo´nun oğlu Mehmet Karaboğa (67)  çevreden geniş kalabalık ve aile fertlerinin katılımı ile Geçit (Amuarban) köyünde bulunan aile kabristanına defnedildi.
 
uzun süreden beri Pankreas kanseri nedeniyle tedavi gören Mehmet Karaboğa sabah saatlerinde güğüs ağrısı nedeniyle kaldırıldığı Mardin Devlet Hastanesinde kalp krizi nedeniyle vefat ettiği belirtildi
 
 
        İşadamı,GUNSİAD eski Başkanı Bedrettin Karaboğa, Mardin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü ,Suut, İbrahim ve Abdi Karaboğa´nın  abileri Mehmet Karaboğa´nın vefatı, Karaboğa ailesini, sanayi camiasını ve sevenlerini üzdü. GUNSİAD eski başkanı, Bedrettin Karaboğa, ?Ağabeyimiz, ailemizin büyüğü Mehmet Karaboğa´nın vefatı, bizi derinden sarsmıştır. Yaklaşık iki ay önce kardeşim Abdulkadir Karaboğa´yı kaybetmenin üzüntüsünü unutmadan bu kez ağabeyim Mehmet Karaboğa´nın vefatıyla derin üzüntü yaşıyoruz 
 
GÜNSİAD Yüksek İstişare Kurulu Üyesi İşadamı Bedrettin Karaboğa, yaşadıkları bu zor dönemde acılarını paylaşıp, kendilerini yalnız bırakmayan tüm akraba ve aile dostlarına teşekkür etti.