İŞKUR´dan MÜSİAD´a bilgilendirme toplantısı

Mardin Çalışma İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Mardin Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Mardin Şubesi üyeleriyle bir araya geldi.

Gündem 1.02.2019 15:56:00 0
İŞKUR´dan MÜSİAD´a bilgilendirme toplantısı

HABER MERKEZİ

Mardin Çalışma İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Mardin Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü,   Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Mardin Şubesi üyeleriyle bir araya geldi.  

İŞKUR´dan Mardinli iş adamlarına yönelik bilgilendirme toplantısı. Mardin İŞKUR il Müdürlüğü,  Mardin SGK İl Müdürlüğü´nün katkılarıyla MÜSİAD Mardin Şubesi üyelerine; istihdam desteği, işbaşı eğitim programı, işverenlere yönelik teşvik ve mesleki eğitim kurslarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

MÜSİAD Mardin Şubesi´nde gerçekleşen toplantıya;  İŞKUR İl Müdürü Mehmet Akın, İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Abdurrahim Yalçin, SGK İl Müdürü Abdülkerim Şahin, MÜSİAD Mardin Şube Başkanı Mehmet İleri, Şube Müdürleri ve Mardinli iş adamları katıldı. 

İstihdam teşvikinin detaylarının paylaşıldığı toplantıda soruları yanıtlayan İŞKUR İl Müdürü Mehmet Akın MÜSİAD ile işbirliğinin devam edeceğini vurgulandı. Ülke kalkınmasında en önemli payın işbirliğinden geçtiğini ifade eden ?İŞKUR´un kapıları MÜSİAD üyelerine sonuna kadar açık?  dedi.