İstanbul deplasmanında olan Mardin 1969 Spor kafilesine Mardinli iş insanlarından büyük destek

Mardinli iş insanı Dr. Zeynel Abidin Erdem, 1 Ekin Pazar günü Küçükçekmece Sinop Spor maçı öncesinde İstanbul’da olan Mardin 1969 Spor kafilesini, akşam yemeğinde ağırladı.

Spor 30.09.2023 22:38:00 0
İstanbul deplasmanında olan Mardin 1969 Spor kafilesine Mardinli iş insanlarından büyük destek

Mardinli iş insanı Dr. Zeynel Abidin Erdem, 1 Ekin Pazar günü Küçükçekmece Sinop Spor maçı öncesinde İstanbul’da olan Mardin 1969 Spor kafilesini, akşam yemeğinde ağırladı. Dr. Zeynel Abidin Erdem, futbolcularımıza yarınki maç için başarı dileklerinde bulundu.

 


1 Ekin Pazar günü Küçükçekmece Sinop Spor maçı öncesinde İstanbul’a giden   Mardin 1969 Spor kafilesine Mardinli iş insanlarından büyük destek. Mardinli iş insanı Sabahattin Fidan takımı kendi konuk etti. Ardından  Mardinli iş insanı Dr. Zeynel Abidin Erdem de Mardin kafilesini akşam yemeğinde ağırladı. 

"Sizin gibi gençlere sahip çıkmak benim için bir borç"

Dr. Zeynel Abidin Erdem, futbolculara Küçükçekmece Sinop Spor maçında başarı dileklerinde bulundu. Erdem, "Sizin gibi gençlere sahip çıkmak benim için bir borç. Elimizden geldiği kadar sizlere destek verip dua edeceğiz. Yarınki maçta sizlere başarılar diliyorum." dedi.

Dayanışmasından ötürü Erdem'e teşekkür eden Kulüp Başkanı Rıdvan Aşar, Mardin 1969 Spor Spor'un çubuklu formasını Erdeme takdim etti.